GelirKapısı

Konu Dışı => Sohbet Muhabbet Bölümü => Konuyu başlatan: enderege - 01 Ekim 2011, 23:49:57

Başlık: Uydu Alıcıları Hakkında
Gönderen: enderege - 01 Ekim 2011, 23:49:57
Merhaba,
Ben uzun zamandır Dreambox 500s kullanıyorum. Şimdide HD ye geçmek istiyorum. Fakat o kadar kafam karıştıki ne marka uydu receiver alayım karar veremedim. Fiyat olarak, işlevsellik olarak Dreambox 800HD düşünüyorum. Ama bununda SE, PVR vs. gibi versiyonları var. Hangi marka ve model almalıyım ne tavsiye edersiniz? ve nereden almalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Başlık: Ynt: Aramızda uyducu var mı?
Gönderen: enderege - 07 Ekim 2011, 22:45:22
Kimse ilgilenmediğine göre uyducu yok demek forumda.

Neyse; Dreambox 800HD PVR Klon aldım bir tane.
Başlık: Ynt: Aramızda uyducu var mı?
Gönderen: ElisaMcCline - 07 Ekim 2011, 22:51:48
Klon mu ? :) Waay ucuza kapatmışsın :)
Hayırlı olsun :)
Başlık: Ynt: Aramızda uyducu var mı?
Gönderen: enderege - 07 Ekim 2011, 22:56:48
Abi klonla orjinal arasında 2.5 kat fark var. Değmez,aynı dediler. Bende aldım. Görüntü gayet iyi.
Başlık: Ynt: Aramızda uyducu var mı?
Gönderen: ElisaMcCline - 07 Ekim 2011, 23:06:31
yok yok iyi yapmışsın :)
Görünce dayanamadım, biraz bulaşayım dedim.. PM atsana fiyat ve varsa özelik bilgisini..
benim de evde odaya birşey almam lazım... Bari denenmiş birşey olsun .. Sen bakmışsındır o kadar almadan. biz de faydalanalım bari :)

Neyse gece görüşürürüz.. biraz kaçayım ben :)

Başlık: goldmaster uydu alıcısı
Gönderen: efebakan - 17 Aralık 2014, 12:15:52
merhaba arkadaşlar ben gold master uydu alıcısı aldım bağlantılarım tamam ama sinyal zayıf diyor ve hiç bir kanalı göstermiyor benim yapabileceğim bir şey varmı acaba servis çağırmak istemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum
Başlık: Ynt: goldmaster uydu alıcısı
Gönderen: enderege - 17 Aralık 2014, 12:41:43
merhaba arkadaşlar ben gold master uydu alıcısı aldım bağlantılarım tamam ama sinyal zayıf diyor ve hiç bir kanalı göstermiyor benim yapabileceğim bir şey varmı acaba servis çağırmak istemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum

Çanaka, LNB de veya konnektor bağlantılarında  problem vardır. veya aldığın uydu alıcı eski versiyonsa kanal frekansları değişti. Onları güncellemen gerekebilir.
Başlık: Ynt: goldmaster uydu alıcısı
Gönderen: Coulers79 - 17 Aralık 2014, 12:54:22
Öncelikle 4A uydu ayarlarını yap. Kablolarını kontrol et, ek olmaması tercihtir.
Başlık: Ynt: goldmaster uydu alıcısı
Gönderen: blqn - 17 Aralık 2014, 13:57:50
Eğerki tüm ayarların kurulumun tamamsa, çanaktan gelen kablonun fazla kırılım noktosı olmaması lazım. Kırılımlar 45 dereceden az olmalı. Sayısıda çok olmaması lazım. Tabi bu durum geriye kalan herşey düzgün ise geçerli. Her kırılım noktası sinyali zayıflatır  :)