Paypal para iadesi

Başlatan celomania, 09 Temmuz 2016, 12:02:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

ben  650 TL ödememi   bugün   teb  şubesinden    iade  olarak  aldım,  paypal   nakitin  limiti   yetmiyordu  yoksa :)

iovanovic

Benim de Useclix için 200$'lık disputem gelmiş. Çok sevindim cidden.  :)

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.  :y

Arkadaşlar kredi kartına gelen bu parayı vadesiz hesabıma aktarır mı banka?

bycasper

Alıntı yapılan: iovanovic - 20 Temmuz 2016, 15:18:02
Benim de Useclix için 200$'lık disputem gelmiş. Çok sevindim cidden.  :)

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.  :y

Arkadaşlar kredi kartına gelen bu parayı vadesiz hesabıma aktarır mı banka?
Hayırlı olsun hocam :) Aktarır hocam ben öyle yaptım müşteri temsilcisiyle konuşup vadesiz hesabıma aktarmasını istedim, 2 dk da hallettiler.

iovanovic

@bycasper Sağ ol hocam. Ben de telefonla konuştum. 2-3 güne hesabınıza geçer dediler bakalım :)

bycasper

Alıntı yapılan: iovanovic - 20 Temmuz 2016, 17:17:28
@bycasper Sağ ol hocam. Ben de telefonla konuştum. 2-3 güne hesabınıza geçer dediler bakalım :)
ne   *) iki üç gün mü ??? Bu hangi banka hocam, ben ararım 2 dk hallederler telefonu kapatırım iş cep uygulaması açarım o an bakarım para hesapdadır  bu kadar basit. Yani şu zaman ki teknoloji de böyle olacak dayaklık onlar (zopa)

iovanovic

Alıntı yapılan: bycasper - 20 Temmuz 2016, 18:26:03
ne   *) iki üç gün mü ??? Bu hangi banka hocam, ben ararım 2 dk hallederler telefonu kapatırım iş cep uygulaması açarım o an bakarım para hesapdadır  bu kadar basit. Yani şu zaman ki teknoloji de böyle olacak dayaklık onlar (zopa)

Yapı Kredi, telefonda 2-3 gün dedi ama akşam 7 gibi halletmişler kontrol ettim.  :y

celomania

Alıntı yapılan: iovanovic - 20 Temmuz 2016, 21:33:48
Yapı Kredi, telefonda 2-3 gün dedi ama akşam 7 gibi halletmişler kontrol ettim.  :y

Geçmiş olsun. Mevzu çözülmüş :) Bende özelden fikir yürütüyorum boşa  :DD Hayırlı olsun  ($$)

famila63

Paidversten parası gelen varmı

celomania

Böyle olacağını bilseydim paypal ile ev alırdım :) Hala para iadeleri devam ediyor. Bu günde useclix ve HQ'dan gelmiş.

6il9in

Uzun süre online olamadığımdan belirtememiştim. useclix için batmadan once yaklaşık $250.00 artı bir yatırımım olmuştu. Bu para için dispute açmış malum olumsuz sonuçlandı herkesin. PP amcam gecen ay sonuna doğru bu paranın tamamını iade etti :D