PAYPAL türkiye kredi kartına para çekmek

Başlatan fraghera, 04 Ağustos 2016, 10:01:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

donatello

.

.

asamed

Merhaba bulgaristan paypal hesabı açtım. Kredi kartımı ekledim onayladım ancak sağ üstte bildirim çıkıyor. Benden kimlik ve adres onayı istiyor. National olarak turkey seçtim kimliğimi göndersem onaylanır mı? Verified olmasi icin bunu yapmam mi gerekiyor?

donatello

Alıntı yapılan: asamed - 30 Ekim 2017, 15:21:26
Merhaba bulgaristan paypal hesabı açtım. Kredi kartımı ekledim onayladım ancak sağ üstte bildirim çıkıyor. Benden kimlik ve adres onayı istiyor. National olarak turkey seçtim kimliğimi göndersem onaylanır mı? Verified olmasi icin bunu yapmam mi gerekiyor?

.

asamed

Alıntı yapılan: donatello - 02 Kasım 2017, 20:36:40
kimliğiniz kabul edilir ama adresinizin bulgaristanda olduğunu gösteren bir fatura da göndermelisiniz yoksa hesabınız daima kısıtlı kalır..

Peki bunu temin edebileceğim bir yer veya başka bir yöntem var mı?

donatello

Alıntı yapılan: asamed - 02 Kasım 2017, 23:35:10
Peki bunu temin edebileceğim bir yer veya başka bir yöntem var mı?

.

asamed

Alıntı yapılan: donatello - 03 Kasım 2017, 16:03:09
Bulgaristanda yaşayan birinden fatura temin edeceksiniz sonra photoshopla dikkat çekmeyecek şekilde isim yoisim kısmını silip kendi adınızı girip paypala yollayacaksanız...Ben fatura bulsam böyle yapacaktım ama bulamadım.Daha önce paypal kıbrıs hesabım vardı İGDAŞ faturamı sadece adres kısmını değiştirip gönderdim kabul etmişlerdi ama 7 ay sonra hesabımı limitlediler (receiving limiti) kaldırtmak istediğim zaman uzun bir incelemeye aldılar hesabı ama olmadı..

Anladım hocam çok teşekkürler