TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

hakanatik01

Aynıdır :P Amaç yandex kullandırmakta olabilir kurun yandexi en sorunsuz ondadır :PP :D

Alıntı yapılan: Elektronick - 06 Mart 2015, 01:48:34
arkadaşlar ben siteye girdigimde bu yazı çıkıyor :(

Toloka is currently down for maintenance
We expect to be back in a couple hours. Thanks for your patience.
cokilerden falandır cclenaerla bir temizlik yap istersen.Denedim sorun yok bende üye oalcaktım ki telefon onayı  istedi vazgeçtim gene :D zırt pırt mesaj atar bu yandex engellemekle uğraşamam dedim ödeme kanıtı görürsem gelirim yoksa beni kaybetti :P

Ufuko

Chrome'den giriyorum sorun yok. Sağ üst köşede kalkan işareti çıkıyor izin ver diyorsunuz açılıyor yoksa bloklama var.

Elektronick

önce girdi üye oldum sonra bloke koydu bu arada cep tel yerine güvenlik sorusu yaptım :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mart 2015, 01:53:48
Aynıdır :P Amaç yandex kullandırmakta olabilir kurun yandexi en sorunsuz ondadır :PP :D
Heh bi o eksikti pc de :P

Elektronick

hakanatik01

Bende onu denedim ama genede cep nosu istiyro sanırım güvenlik sorusu seçtim farkettim onu ama sonraki aşmada gene kod istedi vazgeçtim sizlerden birisi ödeme alsın da ona göre bakarız belki,bazen sadece tanıtımlıkta oluyor diğer günler böyle olacak mı orası da var 3-4$ için telefonu vermem :P

famila63

http://savepic.su/4440578.jpg ödeme kanıtı :) 3 4 aydır varmış geç kalmış sayılmayız

Ufuko

Ödeme talebini yaptım  :D

Payment method    Total, $         Start date            Finish date          Status
PAYPAL                       2.52        06.03.2015                                   PENDING

hakanatik01