OffersBap

Başlatan Ufuko, 12 Mart 2024, 04:10:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Mart 2024, 20:46:13
fb maçını izledikten sonra siteyi inceleyeceğim.

çekimlerde payeer olduğuna göre depositlerde de payeer vardır sanırım. Hayırlı olsun bu arada
Kapalı Beta olduğumuz için Deposit işlemi aktif değil ama evet Payeer, PM, FaucetPay, AirTM, Binance Pay olacak.

Ufuko

Kayıt sayfası aktif edildi. Sitemiz Open Beta olarak devam ediyor  (spk)

Ahir Zaman

Hayırlı olsun hocam. Sizin sitelerinizle çalışıyorum ama inşallah ödeme yaparsınız.

Ufuko

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 04 Nisan 2024, 01:39:21
Hayırlı olsun hocam. Sizin sitelerinizle çalışıyorum ama inşallah ödeme yaparsınız.
Ödeme yapmadığımız birisi olmuş mu?

cocoextra

uzun süredir böyle hocam , giriş yapamıyorum

cocoextra

Beta aşaması ne zaman bitiyorlar acaba  ??? ???

Ufuko

Alıntı yapılan: cocoextra - 14 Mayıs 2024, 11:53:40
Beta aşaması ne zaman bitiyorlar acaba  ??? ???
Yakında Official Launch yaparız, ufak tefek düzenlemeler yapıyoruz. Hesaplarda bir kayıp olmayacak veya büyük bir değişiklik de planlamıyoruz.

lutch

@Ufuko Hocam sisteminizde bir açık mevcut sanırım.Kaspersky açıkken websitenize girdiğimde deli gibi bildirim akıyor.Veritabanı veri kaybı tehlikesi olduğunu söylüyor.offersbux.com'da böyle bir sorun yok. Ben istisnalara ekleyebilirim fakat başkaları da böyle sorunlar yaşayabilir ve gerçekten açık varsa başınız ağrıyabilir.Ayrıca offersbux.com'da da offersbap reklamı olduğu için yine deli gibi uyarı veriyor fakat offersbux'da erişim sıkıntısı yok.offersbap'da direkt her şeyi engelliyor.

Ufuko

Alıntı yapılan: dokansent - 09 Haziran 2024, 18:04:34@Ufuko Hocam sisteminizde bir açık mevcut sanırım.Kaspersky açıkken websitenize girdiğimde deli gibi bildirim akıyor.Veritabanı veri kaybı tehlikesi olduğunu söylüyor.offersbux.com'da böyle bir sorun yok. Ben istisnalara ekleyebilirim fakat başkaları da böyle sorunlar yaşayabilir ve gerçekten açık varsa başınız ağrıyabilir.Ayrıca offersbux.com'da da offersbap reklamı olduğu için yine deli gibi uyarı veriyor fakat offersbux'da erişim sıkıntısı yok.offersbap'da direkt her şeyi engelliyor.
Bilgilendirme için teşekkürler  (spk)

Sitede zararlı bir durum gözükmüyor zaten OffersBux gibi aynı Evolutionscript kullanıyoruz, modifiye edilmiş hali.

index sayfasını boşaltıp test ettik Kaspersky boş sayfaya yine uyarı verdi.. muhtemelen sayfa adresi mimlenmiş  :D

Ahir Zaman

Hocam, s.a.- Benim harddisk bozuldu. Kullanıcı adım ve şifremi unuttum. Ama siteye kayıt olduğum g-mail var: ....

Yani hesabımı giriş yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.