Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

Ödeme limiti yine yükselmiş niye bu kadar arttırıyolar anlamıyorum hep oynadığım oyunu da sanırım çıkarmışlar şu anki derdim bambaşka gerçi ölme ihtimalim var.

Edit : oyun gitmemiş sadece güncellenmiş, ölme ihtimalim hala var ama dünkü durum iyiye gitti sonuçta bayağı iyi oldum bugün.

cocoextra

Alıntı yapılan: Dark - 12 Aralık 2024, 12:55:38Ödeme limiti yine yükselmiş niye bu kadar arttırıyolar anlamıyorum hep oynadığım oyunu da sanırım çıkarmışlar şu anki derdim bambaşka gerçi ölme ihtimalim var.

Edit : oyun gitmemiş sadece güncellenmiş, ölme ihtimalim hala var ama dünkü durum iyiye gitti sonuçta bayağı iyi oldum bugün.

Çok gereksiz limit yükseltiyorlar , free oyuncular zorlansın istiyorlar gibi

Dark

Alıntı yapılan: cocoextra - 17 Aralık 2024, 11:07:58Çok gereksiz limit yükseltiyorlar , free oyuncular zorlansın istiyorlar gibi

Aynen öyle

Dark

Alıntı yapılan: cocoextra - 17 Aralık 2024, 11:07:58Çok gereksiz limit yükseltiyorlar , free oyuncular zorlansın istiyorlar gibi

Hem de çok artmış sınıra gelene kadar nerdeyse belki yıl geçicek.

Dark

Neredeyse ulaşılamaz bir alt limit koydukları gibi bakiyem de sabitlendi bi yerde bi türlü artmıyor sonunda desteğe yazıcam heralde bunun için.