Super Birds - Anında Ödeme - Hızlı Gelişim - Çiftlik Oyunu

Başlatan serdar5418, 02 Ekim 2023, 12:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar5418

Site Hakkında Genel Bilgi: Oyun oynayarak para kazanıyorsunuz. Kuş alıyoruz ve aldıımız kuşlar saatliik yumurta üretiyor. Yumurtaları satıp jetona çeviriyoruz. kuşlar süresiz yaşıyor. Depo sorunu yok günde 1 kez bile girmeniz yeterli. istediğiniz zaman yumurtaları toplayıp satabilirsiniz.

- Oyunun Amacı: üretim yaparak para kazanmak

- Oyun Nasıl Oynanır: çiftliğinizde ürünler ile yumurta üretimi yaparak bunları paraya çevirerek para kazanmak

- Oyun Sahibi İse Belirtsin: değilim

- Oyunda Para Kazanma Taktikleri: minimum yatırım 1 ruble. hızlı gelişmek için 400 ruble yatırıp kırmızı kuşu alın.  400 ruble = 4 usd

Sitenin Sahibinin Açık Adresi ve Telefon Bilgisi:

Sitenin Vergi Levhası :

Sitenin İletişim Adresleri (Facebook,twitter,whatsapp vs gibi.):

Site Kurucusu Şirket mi Şahıs mı?: şahıs

Site Açılış Tarihi:  01.12.2022 - 300 gündür aktif olarak gözüküyor

SSL Serfitikası Var mı?:

Sitenin Tasarımı Orjinal mi Kopya mı ?:

Siteye Yatırım Yapabiliyor muyuz ? Yatırımsızda Kazanç Sağlıyabiliyor mu ?: Evet / Evet

Site Yatırımı Nereye Harcıyor ?:

Hediye Verdiği Hayvan - Mal - Diğer Meteryaller:  1000 jeton

Üretim Veya Yem Deposu Minimum ve Maximum Miktarları:

Hayvan - Mal - Diğer Meteryallerin Yaşam Süreleri süresiz

Ödeme Puanı Hakkında Bilgi: ödeme puanı yok

Roi Süresi Ve Oranı: hesaplamalarıma göre aldığınız kuşa göre değişir. 4 - 10 gün arası. kırmızı kuş alırsanız (fiyatı 400 ruble = 4$ ) 4 günde roi

Birlik Sistemi Hakkında Bilgi:

Saatlik Ve Günlük Bonus Miktarı: bonus var uğraşmaya değmez

Promosyon: şuanda sanırım yatırımınıza %150 bonus veriyor ne kadar devam eder bilmiyorum

Ödeme İşlemcileri:  crypto, payeer

Deposit İşlemcileri: ruble

Minimum Ve Maximum Ödeme Limiti:  min ödeme 5 ruble ( günlük çekim yapabilirsiniz )

Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: limit yok

Ödeme Zamanı: 10 dk

Yatırım Yapılan Miktarım: 600 ruble

Referans Kazançları: %40

Referanslı Kayıt Linki: https://birds.icu/?ref=byserro

ödeme kanıtı:https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/superbirds-odeme-kaniti/

Not: Bazı oyun siteleri sizlerden yatırım isteyebilir. Yatırım yapılan sitelerde bu sebeple, yatırım ve hyip siteleri gibi "YÜKSEK RİSK" içerir. Yatırımlarınızı buna göre yapınız. Forum yönetimi yaptığınız yatırımlardan SORUMLU DEĞİLDİR.

serdar5418

yatırım yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem minimum 400 ruble yatırıp kırmızı kuş almanız çünkü kırmızı kuşla roi süreniz 4 güne düşüyor. risk sevenler 40$ yatırıp kırmızı kuştan 10 tane alırsa roi süreleri ortalama 2.5 güne düşer. 40$ dan fazla yatırmanızı tavsiye etmem.

cocoextra

serdar5418

bugün 1000 ruble ($10) yatırım yapan reflerime 100 ruble geri iade veriyorum.  kayıt oluktan sonra kullanıcı adınızı ve payeer numaranızı yazmanız yeterli

serdar5418

sitede ödeme puan oldugunu fark ettim referans yapmadan kazanmak zor ona göre hareket edin arkadaşlar