Forex denemeleri - istatistikleri

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2020, 20:37:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bugün yani 26 Şubat 2020 de açılan 4 adet işlem ilk konuya eklendi. Detaylar da spoiler içinde :)

[spoiler]
(USOIL)
Geçici olduğunu düşündüğüm düşüşü, az bir miktat da olsa SELL olarak değerlendirmek istedim.   :y

İşlem_0007: :y

Aşağıdakiler devam ediyor, işlemler sonuçlandığında bilgilerini vereceğim
(USOIL) (USDJPY)
Aynı mantıkla, düşüş geçici diye bu sefer (BUY) yükselişe oynadım. (aşağıdaki İlk işlem USOIL)
Ancak çok sonra, California da bir sondaj kazası olduğu bilgisini öğrendiğimde iş işten geçmişti :)
Ne olacağını görmek için bıraktım. Destek çalışınca da desteğe yakın bir yeni BUY daha girdim. (aşağıdaki son işlem USOIL)
Mantığı: Düşüş devam eder de SL çalışırsa az bir miktar daha zarar demek olacak. Ama Destek çalışır ve ilk düşünceme dönerse, fazladan kazanç için küçük bir ek risk almış oldum.

Ortadaki işleme USDJPY hiç bakmadan, çalıştığım firmadan gelen sinyal, ne oluyor bir görelim, deneyelim diye girdim.

İşlem_0008_0009_00010: ??? Pozisyon Açık ==>

[/spoiler]

ElisaMcCline

24 Şubat ve dün yani 26 Şubat tan, 4 işlem tamamlandı sonuçları ilk konuya eklendi. Bugün açılan yeni işlem konuya eklendi.
Kar-Zarar durumu güncellendi.  Tüm bu değişiklikler aşağıda spoiler içinde :)

[spoiler]
Kesinleşen Kâr/Zarar: -9,70$

Dün aşkam sonuçlandı, 2 gün sürdü , bu ara gelen en iyi haber :)

İşlem_0005: :y

USOIL leri Dün akşam kendim kapatmamakla hata yapmışım, çok güzel artıdaydı, 2 saat bakmadım, yemek yedim geldim, aşağıya çizip bitmiş  :X
USDJPY bana ait değildi. Denemek için girmiştim. yine benzerleri olacak.

İşlem_0008: :n
İşlem_0009: :n
İşlem_0010: :n

İşlem_0011: ??? Pozisyon Açık ==> SELL GBPCAD (1.72161) ===> SL: 1,7300   TP: 1.7010

[/spoiler]

ElisaMcCline

Arkadaşlar konuyla ilgilenemediğim için çok ilgisiz kaldı.
Vakit ayırıp piyasa takip edemediğim için pozisyon açamıyorum.

tekrar devam edebildiğimde açarım konuyu.

Şimdilik : kilit :)