Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Benzer bir site yok mu şöyle auto roll kurup kendi haline bırakabileceğimiz :g

smbllr424

Alıntı yapılan: nebu - 07 Temmuz 2024, 10:32:44Benzer bir site yok mu şöyle auto roll kurup kendi haline bırakabileceğimiz :g
hocam, auto roll sorunu var, kaldırmışlar firefox tan onu bulalım siteyide buluruz  :D

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 28 Mayıs 2024, 16:51:17Yaşlılık, emeklilik, çoluk çocuk derken kendimizi unuttuk üstadım :) Sağlığın iyidir umarım!

İyi diyelim iyi olalım

@smbllr424

Eklenti bende var. Çalışıyor. Yollarim pc ye gecince

Ama odeme istedim mail onayi gelmiyor.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 14 Temmuz 2024, 21:54:35İyi diyelim iyi olalım

@smbllr424

Eklenti bende var. Çalışıyor. Yollarim pc ye gecince

Ama odeme istedim mail onayi gelmiyor.
sitedeki kayıtlı cüzdana isteyince onay maili gelmiyor ama ödemeyi yapıyor, cüzdanı değiştirirsen öyle onay maili yolluyor

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Temmuz 2024, 22:51:51sitedeki kayıtlı cüzdana isteyince onay maili gelmiyor ama ödemeyi yapıyor, cüzdanı değiştirirsen öyle onay maili yolluyor

farklı cüzdana istedim. Günlerdir Uğraştırdı. Bugün onay maili geldi. Bakalım Ödeme yapacak mı ?
Eklentiyi yolluyorum mesaj ile.
burdan attach yapayım dedim olmadı. @AnilK admin kapatmış heralde

kazims

smbllr424

siteden fun token çeken oldu mu? 2 gün önce 3000 fun çektim, hala elime ulaşmadı; gönderimi nerede göreceğimi de bulamadım

brkdmn

Alıntı yapılan: kazims - 21 Temmuz 2024, 20:34:20farklı cüzdana istedim. Günlerdir Uğraştırdı. Bugün onay maili geldi. Bakalım Ödeme yapacak mı ?
Eklentiyi yolluyorum mesaj ile.
burdan attach yapayım dedim olmadı. @AnilK admin kapatmış heralde

Ödeme geldi mi hocam, içeride bakiye vardı çekelim olmadı

kazims

Alıntı yapılan: brkdmn - 30 Temmuz 2024, 22:10:31Ödeme geldi mi hocam, içeride bakiye vardı çekelim olmadı

Evet geldi 2 adet aldım . kanıtlara ekleyemedim daha

Alıntı yapılan: smbllr424 - 30 Temmuz 2024, 22:04:12siteden fun token çeken oldu mu? 2 gün önce 3000 fun çektim, hala elime ulaşmadı; gönderimi nerede göreceğimi de bulamadım

çok fazla fee alıyorlar. ne yapacan çekip sonra iptal oluyor premium

smbllr424

muhtemelen ether ağından dolayı, elimde 10k var, sitede bozsam 1 sat aşağıdan alıyor.

başka bir hesap için çektim, btc deposit yollsam en az kesen cüzdan 10k btc satoshi kesiyor, en uygunu böylesi geldi, bakalım hala ulaşmadı, çekim yapıldı mailide gelmedi, sanırım ağdan kaynaklı