Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

Ödeme alt limiti yine yükseltilmiş

cocoextra

lutch

Normaldir çünkü borsa iyi durumda değil.2 haftada 150 RLT kastım sıfırdan biraz eşeklik yapıp bir kısmını boşa harcadım da genel olarak eventler iyi gibi.

cocoextra

Rollercoinde bot olayına giriş yaptı ;

Öncelikle bot sadece rollercoin kullanıcılarına özel , 3 milyon kullanıcıya ulaşıldığında siteye entegre olacak ve puanlar RLT'ye dönüşecek. Tabiki net bilgi değil değişiklikler olabilir.
Yeni konu olarak tanıtmama sebebimde site içi kullanıma uygun olduğu için.

https://t.me/rollertap_bot?start=311504598

Botta önceliği shop kısmına vermek mantıklı geldi bana , saatlik pasif gelir yansıyor (bot tam anlamıyla çalışmıyor eksik yatabiliyor bilginiz olsun)

Boost kısmından level ve enerjileride ilerletip devam edebilirsiniz.

Genel çalışma mantığı diğer botlarla hemen hemen aynı.

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 10 Temmuz 2024, 20:24:28Rollercoinde bot olayına giriş yaptı ;

Öncelikle bot sadece rollercoin kullanıcılarına özel , 3 milyon kullanıcıya ulaşıldığında siteye entegre olacak ve puanlar RLT'ye dönüşecek. Tabiki net bilgi değil değişiklikler olabilir.
Yeni konu olarak tanıtmama sebebimde site içi kullanıma uygun olduğu için.

https://t.me/rollertap_bot?start=311504598

Botta önceliği shop kısmına vermek mantıklı geldi bana , saatlik pasif gelir yansıyor (bot tam anlamıyla çalışmıyor eksik yatabiliyor bilginiz olsun)

Boost kısmından level ve enerjileride ilerletip devam edebilirsiniz.

Genel çalışma mantığı diğer botlarla hemen hemen aynı.

ilk başladığı zamanlarda 10k civarı yatırım yaptım öyle kaldı, arada girip baktım, oyunları denedim sarmadı bıraktım.

bu botu bir kaç gün önce görmüştüm ama siteyle ilişkilendirememiştim, botun ne derece faydası olur siteyi tekrar kullanmaya başlamama, ek yatırım yapmıycam

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 10 Temmuz 2024, 21:00:02ilk başladığı zamanlarda 10k civarı yatırım yaptım öyle kaldı, arada girip baktım, oyunları denedim sarmadı bıraktım.

bu botu bir kaç gün önce görmüştüm ama siteyle ilişkilendirememiştim, botun ne derece faydası olur siteyi tekrar kullanmaya başlamama, ek yatırım yapmıycam

Siteye nasıl bir faydası olacak entegre olmadan kestiremiyoruz , bottan kastığımız RC'ler nasıl RLT'ye dönüşecek miktar nasıl olacak şuan söylemek imkansız. Şuan bi yandan botu kasıp bir yandan beklemedeyiz :)

14. sezona 4-5 gün var , oyunun akışını değiştirecek yeni güncellemeler var , hepsini ayrıntılı bir şekilde yazacağım burdan.

14. sezon ile ilgili ayrıntılar ; https://rollercoin.com/blog/dev-diaries-12

cocoextra

77 gün sürecek 14. sezon başladı ;

Diğer sezonlardan farklı olarak günlük görevleri 1 RLT karşığında direk geçebiliyor yada 0.1 RLT karşılığında beğenmediğimi görevi yenileyebiliyoruz.

Değişik bir sistem olmuş , büyük bir çoğunluk beğenmemiş ama bence sorun yok herkes alışır zamanla.

Blok ödülleri arttırıldı.

Oyunun akışını değiştirecek en büyük hamleyi yine ertelemişler  beklemeye devam :)

Dark

Ödemem 4 gün oldu hala gelmedi bu gecikme normal mi bu aralar gecikme yaşanıyor mu böyle?

cocoextra

Alıntı yapılan: Dark - 20 Temmuz 2024, 13:37:20Ödemem 4 gün oldu hala gelmedi bu gecikme normal mi bu aralar gecikme yaşanıyor mu böyle?

10-15 günü bulduğuda oluyor evet