Rollercoin Ödemeleri

Başlatan Dejavu, 09 Nisan 2019, 14:33:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Dark

15 nolu ödeme, sadece oyun oynayarak kazandım yine yatırım yapmadan yani ödeme de hızlı geldi sınıra gelmek biraz uzun sürüyor işte o var

361.60 TL

cocoextra

cocoextra

Dark

16 nolu ödeme, sadece oyun oynayarak kazandım yine yatırım yapmadan yani sınıra gelmek biraz uzun sürüyor işte o var ödeme fena değil de

442 TL

cocoextra

smbllr424

@cocoextra  modum tarihlere bakınca, buraya servet mi yatırdınız diye sorasım geldi  :g

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 30 Temmuz 2024, 15:25:50@cocoextra  modum tarihlere bakınca, buraya servet mi yatırdınız diye sorasım geldi  :g

İlk başlarda girmenin avantajları diyelim  :-[
Yatırdığımı çoktan aldım ama ilerlemek için yinede içerden yada dışarıdan yatırım yapmak şart,  sürekli artan network power , blogların sıkışması ve yeni üyeler derken hiç birşey yapmadan devam edersen sıralama 200'er 300er düşüyor. Aktivite şart , xp kasmak şart :)

Adamlar sistemi öyle bir oturttuki en tepedeki bile hiç bişi yapmadan paramı çekeyim diyemiyor , rakamları atıyorum ; haftalık 1000 çekiyorsam , 500 de içeri yatırmam gerekliki hem güçten , hem sıralamadan , hem kazançtan düşmeyeyim. Oyun içinde enfslasyonda oldukça yükseliyor ama malum biz ülke olarak fıçıya düştüğümüz için bize pek dokunmuyor :D

Eventlar , sezonlar , market , kutular vs. sistem her şekilde kazanıyor ve haliyle kazandırıyorda.

Şuda var tabi çok kasmadan yatırımsız , görevleri ve özellikle offerları yaparakta kazanan sayısıda az değil  :-[

Adamlar bir şekilde kendi pazarlarını kurdular öyle yada böyle yıllardır devam ediyorlar , bakalım nereye kadar gideriz :D

Dark

17 nolu ödeme, sadece oyun oynayarak kazandım yine yatırım yapmadan

373.76 TL

Dark

18 nolu ödeme, sadece oyun oynayarak kazandım yine yatırım yapmadan

493.68 TL