Payza Hakkında Bir Soru

Başlatan WEBMONEY, 10 Eylül 2012, 00:08:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

elisa hocam abcb hocam çok teşekkür ederim anladım birazdan yapacağım, mail yoluylamı yapacam bunu ticket mı atacam

abcb

Sana gelen maili yanıtlarken "ekle"  butonuna basıp, bu dosyayı da gidecek mailine eklersin  :)

ikose

bendede 10 gün önce aynı sorun vardı nükhet, eğer payzaya girdiğin bölümdeki
1-2-3- nolu gizli soru ve cevaplarının notunu aldıysan eğer
önce cookie (çerez ) temizliği yap,  sonra tekrar girişi dene düzeliyor..
eğer gizli soru ve cevapları hatırlamıyorsanda görüntü göndermeyi şart kılıyorlar..
kolay gelsin Canım :) umarım kısa zamanda halledersin..

nukhet

hallettim sıkıntı kalmadı ikose hocam :)

ırmakk

Arkadaşın konusuna daldım ama yeni konu açmak istemedim.

bu payza beni deli etti  (sinir) paypalımı geri istiyorummm  :'(
kart ekledim onay için kesinti yapacak diye bekliyorum meğerse öyle değilmiş kredi kartımın ön ve arka yüzününün görüntüsünü istiyor  >:( olcu canım  (d)  hesap ekleyim dedim. onada belge istiyor hemde %5 kesintiyle bakiye aktarıyor. 40 dolara 8 dolar kesintimi olur  (prt)

sorum şu payza hesabımda kredi kartı yada banka hesabı tanımlı olmadan sitelere yatırım yapılabiliyor mu? çekim yapılabiliyormu?
yatırımda haram oldu bu nedir yaa (sinir)

ırmakk

yok mu cevap verebilecek bir arkadaş

ibrhmsny

@ırmakk
Evet kart eklemeden de yatırım ve çekim yapılır.

ırmakk

sibumix

ırmak sana bir sistem soyleyeyim. beonpush sitesi var oraya 100 dolar payeer at sonra payza nı at paket al sonra hepsini payeer e cek. bende de bayaa payza vardı bu yolla payeer e aktarıyorum. hatta son 6.5 dolar kalmıs onu da takas yapmaya calısıyorum. mumkun muddet payza ile calısma derim. cok fena. bana da paralar. myadverstingpays tan geldi. cevirene kadar baya ugrastırdı.

bayson81

Benimde bir sorum olacak,
TM den payzaya gonderim yaptigimda kesinti % kac oluyor
Yada en az kesinti icin ne kadar gondermemizi tavsiye ediyorsunuz