Cointiply - Faucet+Game+Offerwall+Mining

Başlatan smbllr424, 22 Şubat 2018, 01:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

yaf uzun zamandir siteyi kullanici girişi yapmadan takip ediyorum . neler paylasiliyor eski ekürlerim ne yapiyor diye :D biraz duraganlasmis sanki :D axi coinin resmi sitesindeki oyunlara yatırım yapip giriş yapsaniza . ciddi paralar kazananlar var gerek turkiyeden gerek yurt dısından . sitelerin göcmesi gibi bi durumda söz konusu yok . resmi site sonucta. yillardir kurcaliyoruz böle seyler ucundan kazandiklarimiz kayiplara karisiyor sonrasinda. direk koinin kendisine yatirim yapılabilir . 3 axi coinle baslanior ztn . pokemon gibi canavarlar yakalayip görevler vs yaparak kazanmak mümkün . bi kurcalayin :D bölümle alakasi yok ama . napim dayanamiorum sizleri görünce yazmadan :D kendinize iyi bakin seviliosunuz tüm forum uyelerim :D -:)) Rabbime emanetsiniz
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 08 Ocak 2025, 10:06:53yaf uzun zamandir siteyi kullanici girişi yapmadan takip ediyorum . neler paylasiliyor eski ekürlerim ne yapiyor diye :D biraz duraganlasmis sanki :D axi coinin resmi sitesindeki oyunlara yatırım yapip giriş yapsaniza . ciddi paralar kazananlar var gerek turkiyeden gerek yurt dısından . sitelerin göcmesi gibi bi durumda söz konusu yok . resmi site sonucta. yillardir kurcaliyoruz böle seyler ucundan kazandiklarimiz kayiplara karisiyor sonrasinda. direk koinin kendisine yatirim yapılabilir . 3 axi coinle baslanior ztn . pokemon gibi canavarlar yakalayip görevler vs yaparak kazanmak mümkün . bi kurcalayin :D bölümle alakasi yok ama . napim dayanamiorum sizleri görünce yazmadan :D kendinize iyi bakin seviliosunuz tüm forum uyelerim :D -:)) Rabbime emanetsiniz
axi bir zamanların popüler oyunu, çok çok iyi kazananlar oldu o oyundan, kazanımlarını paylaştıkları içerikleride hatırlıyorum,yoğunluktan başlamamıştım, sonradan kazanımların düştüğünü söylemişlerdi, bir kaç aydır pixel oynuyorum ben ve baya geliştirdim hesabı, buda iyi veriyor ama zaman alıyor gelişene kadar