konu kapatılabilir (KİLİT)

Başlatan ahmtk, 28 Şubat 2017, 12:59:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmtk

grup kampanyasından uye olan ref olmamıştır. konu kapatılabilir teşekkürler.

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]


ahmtk

Arkadaslar teklifin guncel. Site yeni  sayılırken akan sudan yararlanın bence uye sayısısı 20 bin i gecti bi kac haftalık oldugu ıcınde en az 3 ay gıder kanatındeyım.

ahmtk

ödemem 1 saat ıcınde akbank hesabıma yattı. site yeniyken fırsatı kacırmayın.
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/maden-im-odemeleri/new/#new

bmod

Bence ciftlik.im ile aynı kişi tarafından çalıştırılmakta site. ciftlik.im in şu sıralar zorda olması sebebi ile piyasaya sürüldüğünü düşünmekteyim. Para akışını sağlayabilmek için. Çünkü ciftlik.im e de başlangıçta iyi para girişi olmuştu. Umarım birbirini toparlayan sistemler olur ancak pek zannetmiyorum. İkisinden birinin ömrü 1 ay içinde bitecektir.

ahmtk

#6
Mantık ve son aynı. Dusencelerımızde o yuzden belirttigim gibi yeni acıldıgından en az 3 ay kadar sorunsuz ılerler sıstem bu 3 aydada ne kazanırsak kar .  Bu Benım dusuncem tabıkı.

ahmtk

#7
Arkadaslar ödemeler sorunsuz devam ediyor. Fırsatı degerlendirin su an %25 para yatırma bonusuda var vede benim teklifime kazancınıza kazanc katın.

mgunseven

Ben şimdi sana 20 üye getirsem ne kadar para alacagım ?

ahmtk

#9
Alıntı yapılan: mgunseven - 27 Mart 2017, 20:07:51
Ben şimdi sana 20 üye getirsem ne kadar para alacagım ?
Getircegin uyeyle degil uye olup yatırım yapmanla alakalı. Bana ne kazandırırsan yarısı senin. Sonra kendine ref topla sen kazan ama sahte uyelık acma sakın anında ban sebebi. Kısacası bana sadece senin uyeligin ve yatırım yapman kazandırır diger uyeleri kendine ref yap ve sen kazan.