Grandbux İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan gaddar, 07 Nisan 2015, 22:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fzthkurmaz

oguzsurucu

fzthkurmaz

23/08------------------1644----------------------15028-------------------9.14 (21 rr recycle)

oguzsurucu

halil bey hayırlı kazançlar yatırım çıktı mı ?

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 24 Ağustos 2015, 11:12:06
halil bey hayırlı kazançlar yatırım çıktı mı ?
@oguzsurucu sağolasın yatırım çıkmadı daha 6 ağustosta büyük yatırım yaptım daha zamanı var bugünde para çekmeyi planlıyorum bugünle birlikte bi 330 dolar gibi bişi çekmiş olacağım her hafta 100-120 dolar arası çekerim PB de para bitene kadar malum dolarda yüksekken çekelim :D

oguzsurucu

Hah hah evet çekmek lazım peki hocam bir plan yapmışsınızdır ne kadar zamanda yatırım çıkar ve sonrasında kar oranı ne olur yatırımı yükseltmeyi düşünüyorum admin yardımcı olacak söz verdi :)

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 24 Ağustos 2015, 13:24:16
Hah hah evet çekmek lazım peki hocam bir plan yapmışsınızdır ne kadar zamanda yatırım çıkar ve sonrasında kar oranı ne olur yatırımı yükseltmeyi düşünüyorum admin yardımcı olacak söz verdi :)
ne yönden yardımcı olacak admin :D şimdi 530 küsür dolar PB de param var muhtemelen 2 ay felan yeter bana her hafta ortalama 110 dolar çeksem hiç ref kiralamamış gibi düşün 8*110=880 şimdidende 320 felan çektiğimi düşün 1200 dolar çekmiş ve yatırımımı çıkarmış olacağım ama sonrasında 1000 dolar daha yatıracağım asıl kar o zaman olacak şimdi superior + felan aldık parayı harcadık ya ref kiralama felan derken sistemin 4-5 bilemedin en geç 6 aya oturacağını düşünüyorum yatırım yapmak istersen yap derim tabi risk senin avg felan fena değil kendi kendimize taktik bulmaya çalışıyoruz bakalım ..:D

oguzsurucu

Admine dedimki ben 1 ay önde 80 $ a golden aldım lakin superiora geçersem bu verdiğim para boşa gidecek dedim.yardımco olmasını istedim dediki 50-60 $ indirim yaparım sana :)

fzthkurmaz

:D hadi iyisin aldın indirimi 1000 dolar yatıracaksan daily contest i de takip et ekstra 1000 dolar veriyor kazansan tadından yenmez :D

oguzsurucu

halil hocam bu tüm sitelerde bu olay var ama nerelerden puan toplanıyor yani 1. olmak için ne yapmalıyız ?