Grandbux İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan gaddar, 07 Nisan 2015, 22:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

TARİH-------------RR---------------TIK----------------AVG-----------GETİRİ----------AUTOPAY-------GÜNLÜK KAR
25/01-------------1134-----------23583-------------20.79------------23.5---------------4.7---------------18.8 ($)  ($)

fzthkurmaz

25.01.2017------------3500--------------------48316--------------------13.8

ibrhmsny

TARİH-------------RR---------------TIK----------------AVG-----------GETİRİ----------AUTOPAY-------GÜNLÜK KAR
26/01-------------1118-----------23077-------------20.64------------23----------------1.5---------------21.5 ($)  ($)

ibrhmsny

27/01-------------1098-----------23709-------------21.59------------23.7----------------1.5---------------22.2 ($)  ($)

Son 5 günün tık sayısı ve autopay giderleri görüntüsü

Nathan47

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Ocak 2017, 11:47:50
27/01-------------1098-----------23709-------------21.59------------23.7----------------1.5---------------22.2 ($)  ($)

Son 5 günün tık sayısı ve autopay giderleri görüntüsü

Maşallah kazancınız bol olsun. Tüm maliyeti çıkardığınızda mı günlük 22.2 dolar kar ediyorsunuz?
Yani üyelik ücreti de maliyetin içinde mi yoksa o ayrı mı?

Ve neden Ref sayınızı yükseltmeyi tercih etmiyorsunuz?
Daha az mı kar edeceksiniz?
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

ibrhmsny

Üyelik ücreti dahil değil gidere. Benim için üyelik ücreti promo satın aldığım için 1000 usd yi 365 e bölünce 3 usd bile etmiyor :)
Bunu düşsek bile, rr yenilemeye de günlük 3 usd düşsek 15 usd üzeri kalıyor. Bu da bir haftada 105 usd yapar. Haftada 67 çekebiliyorsam roiyi neden daha hızlı doldurayım değil mi :)
Ayrıca grandda ortalama avg 9.8 olur. 24000 ortalama tık getirisi için yaklaşık 2500 rr gerekir.
Yani benim rr sayımı 2500 farzedin.
Bunu nasıl yaptınız diye sorarsanız, o da 1 yıllık birikim :)

Nathan47

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Ocak 2017, 12:41:49
Üyelik ücreti dahil değil gidere. Benim için üyelik ücreti promo satın aldığım için 1000 usd yi 365 e bölünce 3 usd bile etmiyor :)
Bunu düşsek bile, rr yenilemeye de günlük 3 usd düşsek 15 usd üzeri kalıyor. Bu da bir haftada 105 usd yapar. Haftada 67 çekebiliyorsam roiyi neden daha hızlı doldurayım değil mi :)
Ayrıca grandda ortalama avg 9.8 olur. 24000 ortalama tık getirisi için yaklaşık 2500 rr gerekir.
Yani benim rr sayımı 2500 farzedin.
Bunu nasıl yaptınız diye sorarsanız, o da 1 yıllık birikim :)

Anladım. Araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla zamanla en çok para kazandıran PTC sitesi Grandbux'tur.
O nedenle Ultimate indirimi gelir gelmez Grandbux'a daha fazla ağırlık vereceğim.
Eğer sıradaki indirim Ultimate olmazsa bile Ultimate'ye geçip bir an önce gelişmeye çalışacağım.
İyi ki Grandbux var :y

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Nathan Drake - 28 Ocak 2017, 12:46:46
Anladım. Araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla zamanla en çok para kazandıran PTC sitesi Grandbux'tur.
O nedenle Ultimate indirimi gelir gelmez Grandbux'a daha fazla ağırlık vereceğim.
Eğer sıradaki indirim Ultimate olmazsa bile Ultimate'ye geçip bir an önce gelişmeye çalışacağım.
İyi ki Grandbux var :y

Yolunuz açık olsun, hayırlı kazançlar dilerim.

Evet benim de gördüğüm kadarıyla Granbux en kısa sürede en çok kazandıranı.
Olumsuz yanı ise e biraz paraya para kazandırması.
Yani sermayeniz diğer ptc sitelerine göre burada biraz fazla olmalı.
Gerçi golden üyelik için 100 usd yeterli ama daha yüksek kazanç için daha yüksek miktarlar gerekli.
İşte bu olumsuz özelliği nedenine bir de üyelerin üyeliklerini doğru düzgün yönetememesi eklenince ortaya 2 yılda hala kara geçememiş üyeler çıkıyor.
Siz buna dikkat edin olur mu.
Zira paradan daha önemli olan değer zamandır.

Yani bu işte ve başka işlerde de doğru soru para kazanır mıyım değil; ne zaman kazanırım olmalı!

Nathan47

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Ocak 2017, 12:53:55
Yolunuz açık olsun, hayırlı kazançlar dilerim.

Evet benim de gördüğüm kadarıyla Granbux en kısa sürede en çok kazandıranı.
Olumsuz yanı ise e biraz paraya para kazandırması.
Yani sermayeniz diğer ptc sitelerine göre burada biraz fazla olmalı.
Gerçi golden üyelik için 100 usd yeterli ama daha yüksek kazanç için daha yüksek miktarlar gerekli.
İşte bu olumsuz özelliği nedenine bir de üyelerin üyeliklerini doğru düzgün yönetememesi eklenince ortaya 2 yılda hala kara geçememiş üyeler çıkıyor.
Siz buna dikkat edin olur mu.
Zira paradan daha önemli olan değer zamandır.

Yani bu işte ve başka işlerde de doğru soru para kazanır mıyım değil; ne zaman kazanırım olmalı!

Sağolun teşekkür ederim.
Yani öyle tabii, hem para hem zamana ihtiyaç var bu sitede.
Mantıklı düşündüğümüz zaman Grandbux pek de pahalı değil.
İşin içinde Free RR'lerin olması çok iyi mesela.

Siz bize bu yolda ilham verdiniz teşekkür ederim.
Biz de aşağıdan yukarıya kadar tecrübe kazanarak ilerlemeye çalışıyoruz.
Sizin şu soruma cevap vermeniz bu işe koyulmamda etkili olmuştu.

Bu işin 3 püf noktası nedir diye sormuştum.
Siz
"Para Yatır
RR Al
Para Çek"
Demiştiniz :y

ibrhmsny

TARİH-----------RR-------------TIK-------------AVG---------GETİRİ--------AUTOPAY-------GÜNLÜK KAR
28/01-----------1119---------23328-----------20.85----------23.3-------------0.0-------------23.3 ($)  ($)