Grandbux İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan gaddar, 07 Nisan 2015, 22:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Ocak 2016, 11:30:26
Takipteyim, belli mi olur sen 15 avg yaparsan belki ben de Exclusive olurum :P

Bu arada ref takibi için recycle yaptığın reflerin "Ref Since" sütunu o günün tarihi olur, oradan takibini yapabilirsin ;)

Zaten yakında başka önerilen site kalmayacağı için burası Exclusive ve superior+ ile dolup taşacak :D Söylentiye göre @ElisaMcCline bile düşünür olmuş exclusive üyeliği :g

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 25 Ocak 2016, 11:40:55
Yok ben 'üstad' ın peşindeyim  :DD

Üstada laf yok :g Aslında taktir etmek lazım çocuğu, bir sürü kişiye laf yetiştirmeye çalışıyor :)

universitely76

Biz en iyisi Grandbux adminiyle iletişime geçip yatırımcılar grubu kuralım, toptan girip toplu bir şekilde siteyi önerilmeyen siteler alanına gönderelim, bu iş baya uzun sürdü zaten :P
Şu sıra imzasız'ım...

nebu

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Ocak 2016, 11:48:54
Biz en iyisi Grandbux adminiyle iletişime geçip yatırımcılar grubu kuralım, toptan girip toplu bir şekilde siteyi önerilmeyen siteler alanına gönderelim, bu iş baya uzun sürdü zaten :P

:DD

ibrhmsny

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: nebu - 25 Ocak 2016, 11:17:47
Geçme sakın, sonra site yönetimine şikayet ediyor. Sonra da senin AVG'lerin hemen düşmeye başlıyor  :D

@nebu ya öylemi yapıyomuşum benim niye haberim yok :DDD zaten yakında bi ticket açacağım ref seçimi çok üst düzey güya %40 ı işe yarıyor %60 recycle den sonra canavarlaşıyor :D:D

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 25 Ocak 2016, 11:57:02
@nebu ya öylemi yapıyomuşum benim niye haberim yok :DDD zaten yakında bi ticket açacağım ref seçimi çok üst düzey güya %40 ı işe yarıyor %60 recycle den sonra canavarlaşıyor :D:D

Şimdi sen ticket atarken @ibrhmsny benim AVG'leri geçmek gibi bir niyete sahipmiş, durdurun hemen diye araya sıkıştırırsın :DD

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: nebu - 25 Ocak 2016, 12:02:12
Şimdi sen ticket atarken @ibrhmsny benim AVG'leri geçmek gibi bir niyete sahipmiş, durdurun hemen diye araya sıkıştırırsın :DD

Biz bir grubuz avg lerimizi eşitleyin diyicem :D

ibrhmsny

Benim avg daha yüksek olsun  -:))
Eşitlik istemiyom  -:))

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 25 Ocak 2016, 12:06:09
Biz bir grubuz avg lerimizi eşitleyin diyicem :D

Adamlar, "Bunlar çete galiba, bulaşmayalım" diyecekler sonunda :))