Grandbux İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan gaddar, 07 Nisan 2015, 22:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Hayırlı kazançlar dileriz ikinizede :)

nicotine

Şu ana kadar üye olduğum siteler içinde en mantıklısı diyebilirim. Temennilerimiz hep ilerlemesi yönünde. kullanımı gayet basit  sabah 10 ile 13 arasında yaptığınız tıklamalar RR leri de büyük oradan etkiliyor yani bu zaman diliminde tıkladığınız zaman AVG niz 8,8 ile 9,6 arasında gezinebiliyor. Ama 10 ile 10.30 arasında cok yüksek bir avg veriyor mesela. Tabii AVG yi etkileyen diger bir nokta ise REF lerinizin devamlılığı mesela ben 100 RR kiraladım 82 tanesi ile devam ettim sonra 100 tane daha kiraladım ordanda sildiklerim oldu. Anlatmak istediğim sürekli ilgilenmeniz gereken ancak fazla zamanınızı alan bir site degil bütün işlemlerinizi 20 Dakika için yapıp bitirebilirsiniz. Bir de Akşam yatmadan önce ufak bir kontrol ettiniz mi tamamdır. Her ref kiralamanızda belli bir yüzdelik dilimdeki refler 2 ile 5 avg arasında kalıyor. Bunları ilk once yenileyip devam ediyorum verim alamazsam ay sonunda tamamen salıyorum. ardından yeni kiraladıklarıma da aynı işlemi yapıyorum. İŞte bu işlemler ışığında sitenin stabil kalıyor olması çok fazla değişiklik yapmıyor olması da siteye yatırım yapmak için önemli etkenlerden 1 tanesi. @gaddar bak sen SUPERIOR+ in tadına bak muhtemelen Eylül e kadar yaşarsa tabii bende gelirim yanına :):)

silver

Reflerin gitmesiyle ücret kesiliyor mu peki @nicotine ?? Bazı sitelerde böyle bir uygulama var mesela.

nicotine

şu ana kadar herhangi bir kesinti olduğunu farketmedim. Daha doğrusu dikkat etmedim bu konuya özellikle bir daha ki sefere dikkat edip izlenimlerimi aktaracagim.

silver

Öğrenince bilgilendirebilirseniz sevinirim :) Hayırlı kazançlar.

nicotine

@silver az once farkettim. Sadece 1250 RR üzerindeki üyeliklerde RR Deletion  0.005$ olarak belirlenmiş

silver

Üyelik fark etmiyor değil mi?

nicotine

hayır herhangi bir üyelik fark etmiyor 1250 üzerinde ref kiralayabilecegin üyelikler belirli zaten

Ultimate
Ultimate +
Superior
Superior +

Bu üyeliklerde RR deletion 0.005 $ olarak sabitlenmiş

silver

nicotine

Golden 363 RR 9.2 AVG ile yola devam

önümüzdeki 2 hafta içinde 1000 e tamamlanır RR ler ondan sonraki süreç ne getir ne götürür bilinmez tabii ki