Bana birşey lazım

Başlatan enderege, 01 Aralık 2013, 22:58:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79
Bir yakınım için gerekli bir iğnenin, ilacını arıyorum. İlacın adı: Deposilin 1,2 Ağustos ayında yurt dışından ithali durdurulan ilaç,
ilerleyen zamanda ülkemizde üretilmeye başlayacakmış deniliyor. Şuan sadece acillerde bulunuyormuş.

10 gün önce bende kızım için

Deposilin 6.3.3 ü çok aradım. Dediğin gibi üretimiden kalkmış. Bakırköy devlet hastanesinin orada bir eczanede bulmuştum.  Piyasada ise 2.4 ü var hala.

EDİT:
Bi işede yaramadı ilaç o ayrı mesele.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

2.4'ü yarım doz vurmak oluyor mu onu bir sormak lazım.

richman

Arkadaşlar androkazan hesabımda 1 günde 10tl olmuştu sistem yarın aktif olacak tekrar. pp ile bir türlü anlaşamadılar misli ile ödeme yapıyolar fakat bende misli heasbı yok  :( misli hesabı olan biri bana hesap numarasını verse ödeme gelince bana pp gönderebilirmi  ???

6il9in

richman

Alıntı yapılan: 6il9in - 13 Aralık 2013, 18:34:57
Kuru Söylersen birde

Androkazan Türk uygulaması hocam yani misli hesabına 10TL gönderecek bende PP'ye istiyorum o parayı

6il9in

Alıntı yapılan: richman - 13 Aralık 2013, 18:35:49
Androkazan uygulaması hocam yani misli hesabına 10TL gönderecek bende PP'ye istiyorum o parayı

Paypaldan da mı TL istiryorsun

richman

6il9in

Alıntı yapılan: richman - 13 Aralık 2013, 18:47:37
Evet hocam mümkünse

PP lıma baktımda bakiye yetersiz..

veya Banka Hesabı ver EFT yapim diyecektim ama saat 17:00 geçmiş..

Misli hesabımada uzun zamandır bakmıyorum. Belki para bile vardır :)

Pazartesiye kalırsa bir ihtimal banka üzerinden TL takası yapabiliriz..

Salı gününe ödemelerim var.. İnan oradaki bakiyeden de bi haberim..

hakanatik01

kardeşim maça gidecekte bilet bulamadım biletix'e falan girdim satılmıyordu,herhangi bir yerde  satılmıyor mu e-bilet uygulamasına geçilecek denmiş.

Beşiktaşın sitesine baktım passolig karta yükleme yapın vs. diyordu bu konuda bilgisi olan varsa yada bilet alabileceğim bir yer varsa bilgilendirmede bulunursa çok memnun olurum :) Şimdi başvursam kart gelene bilet bulunmayacak yoksa Birde kartı kullanan varsa ,3 kişi gidilecek maça bu durumda 3 tane mi kart çıkartmak gerek yoksa hepsinin bileti aynı karta yükletsek olurmu uçak biletlerini aldı bizim gerzekler birde maça bilet bulamazlarsa ne gülerim heee :D

kartı alıp deneyen bilen varsa bildiklerini paylaşırsa memnun olurum.

http://www.passolig.com.tr/

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Nisan 2014, 18:16:19
biletlerini aldı bizim gerzekler birde maça bilet bulamazlarsa ne gülerim heee :D

Kini geçmemiş daha  :D