PTC Sitesi açmayı düşünüyorum

Başlatan persican, 15 Nisan 2015, 01:33:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

persican

Görüş ve önerilerinizi alabilir miyim? Daha önce ptc sitesi açan olduysa tecrübelerinden faydalanmak isterim, iyi forumlar

AnilK

Yüklü bir sermaye ve işleyen bir sistem kurabilmek için reklamveren bulmak lazım en basitinden.

persican

Ptc işiyle ilgilenenler olarak fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar

persican

Alıntı yapılan: AnilK - 15 Nisan 2015, 01:45:45
Yüklü bir sermaye ve işleyen bir sistem kurabilmek için reklamveren bulmak lazım en basitinden.

Sermaye ve reklamveren konusunda hiç sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Tamamen kendi kendini döndürebilen bir sistem olacak ve çok reklam alacağını düşünüyorumç

persican

Benim tek giderim sitenin masrafları ve sitenin reklamını yapmak olacak

ricci

Alıntı yapılan: persican - 15 Nisan 2015, 02:28:47
Benim tek giderim sitenin masrafları ve sitenin reklamını yapmak olacak

Bence bide ödeme yapacağın kişiler olacak :)

persican

Alıntı yapılan: ricci - 15 Nisan 2015, 04:03:58
Bence bide ödeme yapacağın kişiler olacak :)

Tabiki :) Ben daha çok bir ptc'den neler beklediğinizi hangi özellikleri sevdiğinizi öğrenmek istiyorum. Hem ingilizce hem türkçe dil seçeneği koymayı düşünüyorum.

gaddar

Varsa bi 7-8 bin doların kendine güvenin reklam almak o kadar kolay değil önce tutan sistemlere bi bak nasıl işliyor mesela grandbux gibi ondan sonra bu işe gir derim. Yoksa olmaz aceleyle bu işler . Çünkü baş zamanlar dağıtıcı olacaksın sonra alıcı olmazsan tencerenin dibini görebilirsin :)

paragelsinde

sadece ingilizce yeter geri önemli değil..

paran varsa sorun yok stratejiyi baştan çiz ki insanlar  bilsin ayrıca paypal hesabın türkiyede ise yabancı ödemelerin tamamı karttan oda kur farkı vs sana yansır..

onun için iyi düşün bence ...

persican

Paypal hesabım türkiye dışı, sermaye konusunda birşeyler ayarlayacağım fakat kullanıcı bulma konusunda endişelerim var. Reklam alma konusundada kendime güveniyorum çünkü reklam verenler reklam vererekte para kazanacak revenue share gibi ama daha farklı bir sistem share sistemi değil.