Twizsales İstatistikleri

Başlatan gaddar, 17 Nisan 2015, 00:18:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Şu sıralar avg standart sanırım 2.2 düzeylerinde. Peki günlük getirisi ve günlük kâr ne kadar @gaddar ?? Bu site ilgimi çekmeye başladı.

gaddar

Günlük Net kar 2400 RR de aşağı yukarı 30 $ üstü. Kısacası şöyle diyim 1 tıklarsa amorti eder 2 tıklarsa 1 tıklama karın olur.TIk başı kazanç 0,01 dolar 2400 RR ile 24 dolar eder AVG 2,2 düzeyinde olduğu için 30 dolar bıraktı.Ama AVG lerin escliks teki gibi düşmesini bekledim düşmedi :D normal orda 1,65 veriyor aynı adminin ama burası yatırım olarak coşuyor.Tespitlerimi görmüşsündür. %150 yatırım portföyünden alıcam biraz daha sabredeyim :)
Referans grubum var %50 sini iade ederim @silver ;)
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/twizsales-50-gps-iadesi/[/spoiler]

silver

Hem teklif güzel hemde kazanç :) Ama işte vakit yok malesef :( Şu işlerim bir bitsin rahatlayayım ondan sonra böyle güzel siteleri değerlendirmek istiyorum. Ama o zamana kadar dayanır mı site işte onu bilemiyoruz malesef.

gaddar

Forumdan da gördüm Booster pack in geri dönüşü ortalama 33 gün yani %3 dönüş.P.tesi 10 tane almayı düşünüyorum bakalım ne olacak ya da biraz beklerim belki :) sadece 5 tık yapman yeterli zaten paket için.Tabi ille de yatır demiyorum :) Reset saati Türkiye Saatiyle sabah 7 bunu da bilin ;)

silver

Üye oldum bakalım :D Ama site çok karışık geldi bana  :S Ne yapmam gerekiyor ki bir sürü menü var kafam karıştı  :m İlk izlenimi belirtmek gerekirse girdiğim gibi kapatmak istedim ama hayırlısı bakalım bu konuda yani ne yapmam konusunda pm atabilirseniz sevinirim @gaddar gerçekten baya karışık gibi duruyor.

gaddar

Hç karışık değil aslında da ilk girdiğimde bende kaybolmuştum :)
Earn baremine tıklayıp view ads ye tıklayıp reklamları izlemek :)
Video da izleyebilirsin diğer seçeneklerde var ben pek uğraşmıyorum diğerleriyle.
En solda add funds yazan yerden hesaba para aktarıyorsun Rental hesabına aktarırsan RR kiralama ve üyelik için kullanırsın
Advertise hesabına aktarırsan GPS alımına kullanırsın .Bu kadar @silver  :)
RR fiyatları sabit 0,3 $ RR balance a para eklersen otomatik uzatmayı da açarsan hepsini uzatıyor tek seferde :) 24 saat yani net karın çıkıyor aslında bi nevi:)

silver

Pek bir şey anlamadım desem kızar mısınız bilmiyorum :S Siz mi sisteme hakimsiniz yoksa sistem mi kolay onu dahi çözemedim. Şimdi reklamlara tıkladım ama izleme zorunluluğu varmış :(

gaddar

Olabilir 30 sn lik reklamlarda 0,015 alıyorum ben. Hepsini de izliyorum.Biraz sistemde gezindikten sonra çözersin kurcalamanda fayda var :)

silver

İşte vakitten dolayı yoksa sorun yok @gaddar ;) Yeni şeyleri öğrenmeye istekli biriyimdir ;) Muhtemelen kolaydır ama işte bir anda böyle karşılaşınca şaşırdım. Şimdilik rafa kaldırmak zorunda kalacağım. Dediğim gibi işlerim bittiği vakit rahatça bakabileceğim zamanım olacak. Biraz temizlik yapacağım yeni sitelere göz atacağım. Yeni listeler ve yatırım siteleri oluşturacağım. Ama bunlar için ilgiye takibe ihtiyaç var ki bunları da yapabilmek için zaman gerekli ;) Sık kullanılanlar kısmında ekli. Bakalım ileride değerlendiririz inşallah.

gaddar

3 ve 1 tane ayrı olmak üzere Booster pack alındı.İstatistikleri bi görücem.Dedikleri gibi günlük %3 getirirse hedef 20 :)şimdilik...