Yroo

Başlatan recep1852, 02 Mayıs 2015, 15:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: garobaba - 16 Temmuz 2015, 09:33:18
@Dio sende nasıl düzüldü kardeşim bendede aynı sorun varda 2 gündür düzelmiyor

chrome kullanıyorum bende bir sıkıntı yok

garobaba

bende chrome mozilalyı denedim telden denedim ama bir türlü düzelmedi

ptcsite46

Yrooyun be sizi kim tutar :PP

acayip9000

Selamın Aleyküm. Kardeşler açılan sandıklardan çıkanlar arasında bu yeşil olanlar puan kısmına işlemiyor. Neden ?

Dio

Alıntı yapılan: acayip9000 - 19 Ağustos 2015, 16:39:00

Selamın Aleyküm. Kardeşler açılan sandıklardan çıkanlar arasında bu yeşil olanlar puan kısmına işlemiyor. Neden ?
bugün benim de dikkatimi çekti. onlar sitede para harcayınca geliyormuş.

fzthkurmaz

evet arkadaş davetleri direk puan getirmiyor her biri için ayrı harcama yapmalısınız yroo öldü anlayacağınız biz treni kaçırdık :D buna benzer site varsa yazarsanız seviniriz arkadaşlar

acayip9000

Bulursak paylaşalım İnşallah.

Dio

2 gündür normal puan veriyor bana :y

omerfaruk5

Arkadaşlar , yroo.com  (scm) mıdır? Bilen biriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Dio

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 04 Aralık 2015, 11:46:14
Arkadaşlar , yroo.com  (scm) mıdır? Bilen biriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
foruma hoşgeldiniz @omerfaruk5
açtığınız konuyu sitenin tanıtım konusu ile birleştirdim (ok)
site scam mi bilmiyorum ama scam olması zor görünüyor. çünkü artık her kutu açmaya direk paraya çevirilebilen puan vermiyor.
forumda en son alınan ödeme 12 ağustos. ödemeyi alan arkadaş forumda banlandığı için yeni ödemeler almış mı bilmiyoruz
ödeme kanıtları: http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/yroo-odemeleri/msg296050/#msg296050

hatırlatma: forumda mesajlarınızı düzenleyebilmek ve üyelere özel mesaj atabilmek için 5 iletinizin olması gerekiyor.