Paypal- Hapı Yuttum ne olcak şimdi :(

Başlatan ata07, 28 Ocak 2012, 20:57:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Şöyle bir durum olmalı orada

Burada "Respond"a tıklayıp gelen sorgulamadan "-I have refunded the payment for this transaction.None of these apply to me." seçeneğini işaretleyin. Doldurulması gereken forma da ödemenizi iade etmek istediğinizi belirten bir cevap yazın. Formu tam olarak hatırlamıyorum ama, adres ilgili bir satır da olmalı, oraya da site ismini yazın.

Hesap kısıtlanması ya da bloke edilmesi gibi bir şey söz konusu değil telaşlanmayın. Bu tip sitelerde sık sık yaşanan bir durum. Tedbir için bu tip siterin forumlarını inceleyip ödeme kanıtlarında ödeme gönderen kişinin (isim, adres, e-posta) gibi bilgilerinin aynı olmasına dikkat edin.

ata07

Alıntı yapılan: semkar1 - 29 Ocak 2012, 16:49:19
tamam sonucu bekliyorum çok tşkler valla ikinize de bilmeyene laf anlatmak çok zordur. allah sabır versin :)

Onemli degil kimin basi sıkıstgnda yardim eder herkes ona :). Bak benden tavssye bu siteyi birak bende 0.21 i alablrsem brakcam. Partenersiteye devam et ne basin agirir nede cok ugrastirir. Kesin ama az odeme yapsada Bir seyler kazanirsin . :)

semkar1

bıraktım tıklamıyorum da eğer adminin de suçu yoksa yazık ama ya paypalın yaptığı birşey yüznden site batacak. kendi başına geldiğini düşünsene üzülürmde ben şimdi

enderege

Alıntı yapılan: semkar1 - 29 Ocak 2012, 16:49:19
tamam sonucu bekliyorum çok tşkler valla ikinize de bilmeyene laf anlatmak çok zordur. allah sabır versin :)

Buda PP ın bana verdiği cevap. Türkçe.

---------------------------------------------------------

Sayın Ender

Vakanıza ilişkin soruşturmamızı tamamladık ve lehinize karar verdik.

$5,80 USD tutarında ödemeyi geri alıp tarafınıza iade edeceğiz. Bu
ayarlamanın yapılması için lütfen beş iş günü bekleyin.

Daha fazla para almanız gerekiyorsa, satıcının bu tutarı size iade etmesi
için her tür çabayı göstereceğiz.

Satıcının hesabında size ödemesi gereken tutarı karşılayacak kadar para
yoksa, gerekirse satıcının hesap ayrıcalıklarını kısıtlayarak satıcının
hesabına karşı elimizden gelen her işlemi gerçekleştireceğimizi bilmenizi
isteriz.

-----------------------------------
İşlem Ayrıntıları

Satıcının Adı: dealextreme
Satıcının E-posta Adresi: [email protected]
Satıcının İşlem Numarası: xyz001

İşlem Tarihi: 06.12.2011
İşlem Tutarı: -$5,80 USD
İşlem Numaranız:
Vaka Numarası:

Alıcının İşlem Numarası:

Sonraki Adımlar

Şu aşamada daha fazla işlem gerçekleştirmenize gerek yoktur.

Diğer Ayrıntılar

Gelecekteki işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için, PayPal'ın
sitesini ziyaret ederek, her sayfanın üst kısmında yer alan Güvenlik
Merkezi bağlantısını tıklatmanızı tavsiye ederiz. Burada, "Alıcılar için
Dolandırıcılık Önleme İpuçları" bölümünde dolandırıcı satıcılardan kaçınmak
üzerine ipuçları bulabilirsiniz.

PayPal'ın Alıcı Koruma Programı hakkında daha fazla bilgi almak için,
PayPal'ın web sitesine gidin ve her sayfanın alt kısmında yer alan Güvenlik
Merkezi bağlantısını tıklayın.

Teşekkürler,

PayPal Koruma Hizmetleri Departmanı
Saygılarımızla,
PayPal

----------------------------------------------------------------------
Yardım Merkezi:
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/helpweb?cmd=_help
Güvenlik Merkezi:
https://www.paypal.com/tr/security

Bu gelen kutusunu takip etmediğimizden, lütfen bu e-postayı yanıtlamayın.
Bizimle iletişim kurmak için hesabınıza giriş yapın ve herhangi bir
sayfanın sonundaki "Bize Ulaşın"ı tıklayın.

Telif Hakkı © 2012 PayPal Inc. Tüm hakları saklıdır.

Tüketici tavsiyesi: PayPal™ ödeme hizmetinin değer yüklenmiş hizmetinin
sahibi olan PayPal Pte Ltd. şirketi için Singapur Para Kurulu'nun onayı
gerekmez. Tüketicilerin (kullanıcıların) yasal sözleşmeleri
https://www.paypal.com/tr/sg/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/ua/ua-outside
dikkatle okumaları tavsiye edilir.
PayPal E-posta Kimliği PP769
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Yuh, dealextreme e mi dispute açtın.... ?? Neden ki... ?
Herifler arı gibi çalışıyor. 69$ lık ürünüm gelmedi.. dispute süresi geçecekti, ama beklememi rica ettiler, ben de bekledim.
Adamlar ürünün bir üst modeli ve yanında hediyeyle tekrar gönderdiler.
Çözemediniz mi supportla sorununuzu ???

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ocak 2012, 18:15:15
Yuh, dealextreme e mi dispute açtın.... ?? Neden ki... ?
Herifler arı gibi çalışıyor. 69$ lık ürünüm gelmedi.. dispute süresi geçecekti, ama beklememi rica ettiler, ben de bekledim.
Adamlar ürünün bir üst modeli ve yanında hediyeyle tekrar gönderdiler.
Çözemediniz mi supportla sorununuzu ???

Aynı ürünü 2. alışım. Geçenlerde 1 adet sipariş verdim. Gelmedi 2.90$ için değmez dedim, yada PTT el koymuştur,inidre gandi yapmıştır dedim. Bunda 2 adet sipariş verdim. buda gelmedi. Bende 45 gün geçmeden açtım disputeyi. 1. de Ürünün gelmediğini belirttim. Dönmediler. Bir dahada muhatap olmadım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

semkar1

arkadaşlar konuyla alakalı değil ama konu şimdi buraya geldi. ürünleri hangi kargo ile gönderiyorlar ve ortalama ne kadar ödüyorsunuz.daha önce siteyi gördüm ama cesaret edip sipariş veremedim. ebayda da ücretsiz kargo diyor altında bütün ulaşım ve vergiler alıcıya aittir diye yazıyor ikilemde kaldım karar veremedim.en iyisi bir bilene sormak

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: semkar1 - 30 Ocak 2012, 01:19:06
arkadaşlar konuyla alakalı değil ama konu şimdi buraya geldi. ürünleri hangi kargo ile gönderiyorlar ve ortalama ne kadar ödüyorsunuz.daha önce siteyi gördüm ama cesaret edip sipariş veremedim. ebayda da ücretsiz kargo diyor altında bütün ulaşım ve vergiler alıcıya aittir diye yazıyor ikilemde kaldım karar veremedim.en iyisi bir bilene sormak

Öncelikle, henüz üye olmadıysanız beklerim :)
Çok komik bir kazancı var ama bu sektörden ref bulmaya alıştık heralde :) Mutlu oluyor insan :)
http://www.dealextreme.com/default.dx/r.63223758

Kargo ücretsiz, ancak;
15$ ın altındaki siparişler kayıtsız posta ile gönderiliyor, yani takip edebileceğiniz bir barcode bilgisi elinizde olmuyor.
Ancalk tam katırlamadığım 1$ civarında olabilir, kayıtlı posta haline getirebiliyorsunuz.
15$ ın üzerindeki irinler de kendiliğinden kayıtlı yani barcode içeren kargo olarak geliyor.
PTT den takip edebiliyorsunuz.

Genelde 20 günü bulmadan elinizde oluyor...14 günde gelen de oldu (şans heralde) ama genelde 15-20 gün gibi sürüyor.
Kayıtsız postanın da kaybolma şansı çok yüksek. Çünki  mektup gibi gönderiliyor. Bir kaydı da olmadığı için, gerek iyi niyetli görev aşkı olan, gerekse tamamen işini kötüye kullanan bir takım kişilerce kaybedilebiliyor. Yoksa o mektup olsa kaybolmadan size gelir.
Ve tabii ki bu konu tahmin edeceğiniz gibi, dealextreme ile ilgili değil. tüm düntadan alacağınız postalar için geçerli.

ata07

Arkadaşlar paypalı aradım ve bana Loadsahitsin adminin hiç bir suçu olmadığını adminin güvenliği açısın dan payaplın soruşturmaya aldığını söylediler. Adminin hesabına başkasının girip ödeme yaptğını düşünmüşer.  :g Eğer ödeme gönderen bize ulaşırsa her şey kolaylıkla biter dediler. Ulaşmassa en geç 14 günde paypal Parnın sahbini bulup ona gönderceklermiş :D Yani ya admine ya bize vericek paypal  (a)

semkar1

sağol ata. adminin hesabından niye ödeme yapsınlar anlamadım. para çekseler mantıklı. neyse sonuçta bize bir zarar yok yani en azından paypal hesabımız açısından. siteye tıklamaya devam edecekmiyiz çabukta ödüyordu