a-ads BTC ödemeli CPM

Başlatan doz4, 17 Mayıs 2015, 14:36:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veysi

Hocam gösterim ve tıklama başına iyi kazanç sağlayan bir site önerebilirmisiniz @Dio ?

Dio

Alıntı yapılan: Veysi - 03 Kasım 2015, 02:19:49
Hocam gösterim ve tıklama başına iyi kazanç sağlayan bir site önerebilirmisiniz @Dio ?
pm atıyorum. konuyu fazla kirlettik sanki :)

Roronoa

2 gündür adult blogumda deniyorum ama gösterim başına 1 satoshi veriyor. Bana çok az geldi.  Bildiğiniz adult sitelere de reklam veren az da olsa kazandıran min. ödemesi az olan btc veya paypal ödeme yapan CPM reklam sitesi var mı? Popup reklam sitesi önermeyin zaten kullanıyorum amacım CPM reklam da ekleyerek kazancımı artırmak.

erenyener

Site ödeme yapıyorda reklamların hepsine eşit ödeme yapmıyor birine 100 satoshi veriyor birine 1 veriyor. Önemli olan ödemesi :)

Elektronick

evet ödemesi çok az ben ödeme istemedigim halde yolluyor :)

tiki93

ben şuana kadar 20. ödememi aldım buradan tavsiye ederim

Interboy

Merhaba siteye üye oldum ve reklamın kodlarını koydum, ancak sormak istediğim birşey var. Bannerda çoğunlukla reklam gözükmüyor, onun yerine buraya reklam verin şeklinde yazı çıkıyor. A-ads sitesinde üye kısmında campaigns diye bir bölüm var. Acaba sadece siteye reklam geldiğinde mi ödeme yapılıyor? Biraz karışık oldu, yani demek istediğim bazen kampanya aktif oluyor ve siteye reklam geliyor, bazen de boş banner (buraya reklam verin) geliyor. Arada bizim açımızdan bir fark var mı?

tiki93

var sadece reklam gösterildiği zaman ödeme alıyorsunuz reklam ver yazısı çıkınca ödeme almıyorsunuz

Interboy

Alıntı yapılan: tiki93 - 07 Temmuz 2016, 01:05:01
var sadece reklam gösterildiği zaman ödeme alıyorsunuz reklam ver yazısı çıkınca ödeme almıyorsunuz
Teşekkürler cevabınız için

Futurenet