HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

kazanpara

yani şimdi anlatmak istediğin sitenin bize ödeme için izin verdiği 10 tane link alabiliyoruz. daha fazlada alabiliriz fakat site ödeme için 10 tanesine izin veriyor. anlaşılmayan şu durum var bu referans linkini kim tıklarsa tıklasın 0.06 bize yansıyacak ve her faklı ip deki tıklama geçerli olacak ve sabit olacak.

eğer doğru anladıysam referans linkimizle kayıt yaptırıp 10 tane link ekletirsek bize hem 0.6+0.1 gelecek. tabi 10 link eklersek bu 0.6 geçerli olacak toplamda 10 kişi referansımızla kayıt olmuş olursa 1.6$ almış oluruz. doğrumu peki??? tabi referans kayıtlarımızın sınırı yoktur her 10 referans 10 link eklemişse bize 1 dolar fazladan gelmiş olacak. yanlışım varsa düzeltin hocam videoda güzel anlatmışsınız fakat yazıya gelince ifade edemiyosunuz sanki :D

kazanpara

eğer ki durum böyleyse yine bir yöntem daha var :) telefonunuzda kendi internetiniz varsa internetinizi kapatıp açtığınızda ip adresiniz değişecektir kendinizi referansınızdan kayıt yaptırıp 10 link ekleyebilirsiniz :DD ben deniyorum sonucu paylaşırım :D

kazanpara

chrome dan denedim fakat olmadı şimdi firefox u denicem :D bu arada telefonda kayıt olma gibi bir seçenek yok ve link de eklemiyor :D

acayip9000

Link yapma konusunda en kolay yolu akşama paylasıcam kardeslerim. Videolu anlatım yaptım

recep1852

Bende bu kadar oldu Hold kısmı onaylanmamış kısım mı ?

kazanpara

ben bu işten hiç bişey anlamadım arkadaş :D ref linkimden birini kayıt ettiriyorum ama linklerde görünmüyor :D ne yapmamız gerek çözemedim ben bu siteyi :D

Dio

Alıntı yapılan: kazanpara - 31 Mayıs 2015, 13:37:08
ben bu işten hiç bişey anlamadım arkadaş :D ref linkimden birini kayıt ettiriyorum ama linklerde görünmüyor :D ne yapmamız gerek çözemedim ben bu siteyi :D
aynen bende :m refi bırak daha kendim kazanamadım :g

processor

Bedava olarak 1 aylık ortaklık var göründüğü kadar. günlük 0,6$ dan 18$ kazanç oluyor daha sonrası yok bedava olarak :)

acayip9000

Arkadaslar Youtube'de bir problem oldu. Videoyu gece atıyorum. Kazanılıyor bu arada. 0.14 benim su an ki para. Bakalım kazanabilecekmiyiz.