Paypal gibi ödeme sistemleri hakkında

Başlatan mtoy76, 26 Mayıs 2015, 09:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

takascoin.com bitcoin alışverişi için kullanılabilecek bir alt yapısı var ilgilenirsen inceleyebilirsin :)

mtoy76

çok teşekkür ederim arkadaşlar. araştırma yapmaya devam ediyorum.  @bilqin dispute açmaya gerek yok kalsın sağlık olsun. farklı paypal açsam farklı isimlerle ama paypalı bankaya çekemedikten sonra anlamı varmıdır?

6il9in

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Mayıs 2015, 08:48:43
çok teşekkür ederim arkadaşlar. araştırma yapmaya devam ediyorum.  @bilqin dispute açmaya gerek yok kalsın sağlık olsun. farklı paypal açsam farklı isimlerle ama paypalı bankaya çekemedikten sonra anlamı varmıdır?

Banka hesabınada yollarım @mtoy76 sıkıntı değil. Maksat paypala kalmasın. Zannediyorum ben $6.00 harcamıştım. Bunun için dispute açabilirim. Sende onaylarsın. Bankama çeker aynı tutarı sana EFT yapabilirim.

Benimki sadece teklif. Öyle yada böyle destek olabilirsem sevinirim. Paypala kalmasın :)

Not: Sana yolluyacağım EFT den bankam benden masraf almayacak.

mtoy76

@bilqin  çok teşekkür ederim. Bir düşüneyim. bu arada grandbux.net sitesine yatırm yapmıştım paypal ile onuda kullanmayacağım olmazsa hesabımı satsam mı? yada onaysız paypal a çekim yapılabilirmi?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Mayıs 2015, 10:14:02
@bilqin  çok teşekkür ederim. Bir düşüneyim. bu arada grandbux.net sitesine yatırm yapmıştım paypal ile onuda kullanmayacağım olmazsa hesabımı satsam mı? yada onaysız paypal a çekim yapılabilirmi?

Admini Türk bu sitenin ( mtoy.
İletişime geçip durumunu anlat. Yardımcı olabilir belki.

mtoy76

6il9in

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Mayıs 2015, 10:17:48
bu arada takascoin.com sitesi  belgeler istiyor http://prntscr.com/79vzd1

Belge istediğini bilmiyordum :)

Bitcoin yasal olmayan bir durum bankalar tarafından ve Devlet tarafından tanınmıyor. Belge istemesi tuhaf olmuş :)

Diğer bitcoin walletlere bakarmısın blockchain.info - coinbase.com bu iki siteninde Türkçe dil desteği var :)

Bunlar ile bir enteğrasyon yapabilirsin. Kumar siteleri belge sunduklarını sanmıyorum. Birçok bitcoin kazanç siteleri blockchain.info üzerinden işlem yapmaktadır.

Ayrıca blockchain.info tüm bitcoin kullanıcılarını hareketlerini görebilirsin :)

silver

Gerçekten de belge istemesi çok garip olmuş.

yerceylan

Blockchain belge filan istemiyor galiba oraya bak istersen [emoji4]

mtoy76

tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim. İşler yoluna girdi derken paypal çelme taktı.