Webmoney&Paymer Check / Perfectmoney✅Payeer✅Advcash✅Coin Alım-Satım-Takas

Başlatan turkmoney, 04 Haziran 2015, 12:43:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

malatyadetay

harika sistem valla..
10 dakika içinde 50TL'lik Perfect Money hesabıma geçti hemen..
emeği geçenlere teşekkürler..

Bkirsan

80 dolar advcash bakiyesi gönderdim. İşlem tamamlandı diyor ama hala param hesabıma geçmedi.

turkmoney

Alıntı yapılan: Bkirsan - 12 Şubat 2018, 23:17:09
80 dolar advcash bakiyesi gönderdim. İşlem tamamlandı diyor ama hala param hesabıma geçmedi.

Çalışma saatlerimiz normal şartlarda mesai günleri 11:00-23:00 olarak sitemizde yazmaktadır fakat şuan ödeme işlemlerini kontrol ettiğimde yapılmamış ödeme görünmüyor bizde. İşlem numaranızı yada sitemizde kayıtlı mail adresinizi özel mesajla gönderirseniz hemen kontrol edelim efendim.

turkmoney

Alıntı yapılan: Bkirsan - 12 Şubat 2018, 23:17:09

Gelirkapısı üye adınıza bakarak işlem kontolü yaptım. Sanırım kayıtlı mailiniz sanırım Bu*****an@**ail.com bu şekilde. 80 dolarlık advcash işleminizin ödemesi yapılmış olarak görünmektedir lütfen sistemde girmiş olduğunuz ve iban nosu son dört rakamı 85 39 ile biten hesabınızı kontrol ediniz.

Saygılarımızla.

Bkirsan

Hesabıma herhangi bir bakiye yatmadı bu işlemle ilgili 12 saati geçmesine rağmen.

Bkirsan

Alıntı yapılan: turkmoney - 13 Şubat 2018, 10:09:33
Çalışma saatlerimiz normal şartlarda mesai günleri 11:00-23:00 olarak sitemizde yazmaktadır fakat şuan ödeme işlemlerini kontrol ettiğimde yapılmamış ödeme görünmüyor bizde. İşlem numaranızı yada sitemizde kayıtlı mail adresinizi özel mesajla gönderirseniz hemen kontrol edelim efendim.

Bende onu söylüyorum. Sistem tamamlandı diyor ama ne gelen var ne giden.

turkmoney

Alıntı yapılan: Bkirsan - 13 Şubat 2018, 11:32:20
Bende onu söylüyorum. Sistem tamamlandı diyor ama ne gelen var ne giden.

Ödeme bugün 11:30 hesabımıza iade edilmiş. Muhtemelen hesabınızla ilgili bir sorun yaşandı ve ayrıntıları özel mesajla gönderdik. Ödemeniz tekrardan yenilendi sonuç belirtirseniz yada başka bir aksilik olursa lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bkirsan

turkmoney

Alıntı yapılan: Bkirsan - 13 Şubat 2018, 14:32:38
Ödeme alınmıştır teşekkürler  +1

Biz teşekkür eder her zaman hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Tüccar puanınız geçilmiştir dönüş yaparsanız memnun oluruz.

Saygılarımızla.

Bkirsan

Alıntı yapılan: turkmoney - 13 Şubat 2018, 14:46:17
Biz teşekkür eder her zaman hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Tüccar puanınız geçilmiştir dönüş yaparsanız memnun oluruz.

Saygılarımızla.

Tüccar puanınız verilmiştir  (ok)