Ptc site nedir ona göre adım atıcam Yeniyim

Başlatan ÝbrahimGü2, 07 Haziran 2015, 16:53:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÝbrahimGü2

Bir Plastation4 almayı dusunuyorum çok istiyorum bunun içinde bu yontemlerı kullanak istiyorum eger dersenizki bunlarla olmaz yinede yapmak istiyorum bilgili arkadaşları ptc sitesi ne demekdir nasıl işler anlatırsa sevınırım Bende aranıza katılıcam Şimdiden Teşekkürler ($$) ($$)

gsliali30

Öncelikle foruma hoş geldiniz :) Bu işlerle onu yapmak pek kolay değil hatta imkansız gibi ptc işlerinde para azdır bu işlerden fazla para kazanmak istiyorsanız para yatırmanız lazım ve baya refiniz olması lazım kısacası bu benden daha iyi açıklayabilicek ustalarım gelene kadar ufak bir özet geçiyim

aydyar13

Tek bir cevapla zor biraz zaman geçirmeniz görmeniz gerek. Üstün körü ben bahsedeyim biraz.

PTC= Paid to click demektir. Yani reklam tıklayıp para kazanmaya dayanır. Referans olarak para kazanmak ve sitelerin kendilerine has sistemleriyle (Adpize, contest, grid) kazanılabilir. Siteden paralı üyelik yükseltmeler satın almak gerekebilir bazen, bu da hem geliri arttırır hem de riski.

Kendi tıklamalarınızla kazanabilirsiniz. Genelde tutan PTC lerde 4*0,01+10*0,001 den günlük 5 cent civarı verir. Yani PS4 almanızın imkanı yok bu şekilde. Yatırım yapmanız gerekecektir. Ya reklam vererek ciddi DR ler bulmak ya da siteye yatırım yaparak RR kiralamak. Bu RR ve DR gelirlerini üyelik yükselterek arttırabilirsiniz.

Siteden bot Ref kiralayarak RR edinilebilir. Bu şekilde kazanç risklidir gideri karşılamayabilir. Ve upgrade gerekir büyük ihtimalle. Botlar belirli reklamlara tıkladıkça para kazanırsınız. Her RR 30 günlüktür süresinin uzatmak gerekir. Ne kadar kazandırığı önemlidir o yüzden.

Veya siteyi birisine önererek linkinizden kayıt yaptırırsınız, bunlara da DR denir. Reklam blog vs için daha düşük maliyet olabilir. RR ye göre daha garanti yoldur ama zordur. Herhangi bir süresi yoktur kendi maliyeti de yoktur.

Sitelerde yarışmalar, veya şans oyunları tarzında ekstralar da oluyor. Onlarla da kazanç mümkün.

PTC ye RR+golden upgrade ile yatırım yapmarsanız 10 katını da geri alabilirsiniz, hiç birini de alamayabilirsiniz kısmet.

Forumumuzdaki önerilen siteler, yeni açılan ptcler, istatistikler ve ödeme kanıtları gibi kategoriler takip edebilir, yeni başlayanlar için teklif veren üyelerimizin tekliflerini inceleyebilirisiniz.

ercan52

ÝbrahimGü2

Peki bu diyelim 1 arkadaşımızı linkimizden üye ettik buna ref deniliyo 1 refe kaç para veriyor

ata07

Alıntı yapılan: İbrahimGü2 - 07 Haziran 2015, 17:18:32
Peki bu diyelim 1 arkadaşımızı linkimizden üye ettik buna ref deniliyo 1 refe kaç para veriyor

Bu her sitede değişkenlik gösterir. Üyelik almış veya almamış olmanda buna bir etken.

gsliali30

ve o getirdiğin refin yaptığı işlemlere

aydyar13

@ercan52 büyük harf ve refli link paylaşmak yasak. Site önerisinde bulunabilirsiniz ancak forumda linkinizi rastgele paylaşamazsınız. Dilerseniz imzanızda kullanabilirsiniz. Bir önceki yazınızı kaldırdım bu yüzden.

@ata07 alıntıda link olduğu için alıntıyı kaldırdım.

aydyar13

Refe geldiği için değil sitede reklam tıkladığı için para ödenir.

ercan52

sıtede yenıyım kuralları okumadan atladım yazdım  *)