Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Kişilerin çoğu özelliğini bilmediğimiz gibi bazılarının yaşını da bilmiyoruz. Çocukluk yapmıştır belki fazla yüklenmeyin. Varsa çözüm önerileriniz onları yazın. Grupta olup dolandırıldığımı düşünseydim itiraz ederdim. Bu arada önce problemi net koyun gerisi gelir. Yerli Paypal çalışanları işlerini yaparsa sorun çözülür. Sıkça söylenen arkadaşa aileye para gönderince itiraz edilmiyor deniyor ya. Yani yakını üç kağıtçı olanın hakkı yok mu? Fee yoksa hizmette mi yok? Paypal'ı bilgilendirin, güven restinizi çekin.

Extraloob

Susayim susayim diyorum yazilanlari gördükçe daha da sinirleniyorum. Buyrun @ElisaMcCline özelden ne yazmış aliberk ortadan kaybolmaya başlayınca
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Haziran 2015, 00:17:36
Selam Ozan,

Yatırım gruplarını ben onaylıyorum. Yani görmeden açılmış olabilecek bir grup olmaz.
Çoğuna, kaybedeceğimi bildiğim sitelerde dahi girip destek olmaya çalışırım ki , forumda VIP alanda da var ayrı gruplar, onlar için de durum aynıdır.

Benim dalmadığınma sen de dalma istersen diye, bundan sonrakiler için en azından bir uyarayım istedim :)
En azından bilgi almanda fayda var ;) Es kaza benim yoğunluğum yüzünden girmemiş olup da sana tavsiyem olabilir.

Bu konuya da, sitenin yüzü suyu hürmetine onay verdim zaten. Ama olmayınca olmuyor işte.
Tabii ki böyle bir durum onaylı bir hesabın başına da gelebilirdi ve herkesin başına da gelebilir.
Ama mne olursa olsun biraz da tcribe gerekiyor.
Yeni arkadaşların da tecribe kazanmaya başlaması için en azından düzgün bir site dedim ama, dediğim gibi olmayınca da olmuyor.

Umarım sıkıntısız atlatırsınız :)

Amacım kimseyi suçlu bulmak değil. Suçu yapan hariç.Benim hakkimda abuk sabuk atıp tutanlar var daha öncede söylediğim gibi ben webmastersitesinde 1600 tl zarara ugradim paypal takasi yaparken ayni boyle biri adamin telefon numarasi vs. Vardi ama sonuc hic birsey çıkmadı.Ben de paypalin hesabimda gösterdiği sıfırin altindaki meblaayi ödemedim.Ama bu hepimize ders olsun derim.Bir daha da böyle olaylar yasamayalim. 

ikose

Eeee ne yazmış, destek veririm hepsinde demiş, bundada destek vermemiş ama sitenin adına hürmeten onayladım demiş
herkesin başına gelebilir demiş
kötü birşey mi demiş, arkasından olmayacak kelimeler kullanarak birilerinin ardındanmı konuşmuş
sen yazılanları farklı algılayarak okuyorsun galiba , yada seninle baktığımız pencelerin yönü farklı  :X

Extraloob

Bundan sonra yatirim grubu kurulmadan önce bazı bilgiler istenebilir mesela paypal adresi,skype , forumda ne kadar katkida bulunmuş gibi.Benim @ElisaMcCline la da derdim yok hatta kendisinin bir ptc sitesinde de alt üyesiyim

yerceylan

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 06 Temmuz 2015, 22:05:45
Arkadaşlar para gönderenler paypal'a girip üst menüden  Para Gönder ve Al / Para Talep Edin kısmında @aliberk 'den parasını talep etsin oke.... Bir elin nesi var iki elin sesi var (zopa)
Yaptığımız  itiraz olumlu geçmiş  galiba PP dönüş  yaptı.

Sayın Yavuz.....,

PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Yavuz Bey, merhaba. Hesabınızı inceledim ve yapmış olduğunuz 12.00 USD işlemi tekrar kredi kartınıza yolladım. Bu tutarı 5 ile 7 iş gününde kartınızda görebilirsiniz.

Talebinizi çözüme ulaştırmak benim için memnuniyetti. PayPal'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum ve arkadaşlarınıza PayPal'ı önermenizi umut ediyorum.

@ptcsite46 nın yönlendirmesiyle Teşekkürler [emoji4]

hakanatik01

Dediğin tüm herşey kolaylıkla yapılacak olaylar ne skype almak zor ne paypal almka zor.Forumu okumuyorsun herhalde yoksa zaten bu tarz davranmazdın para dönüşüm konularına bir bakın her türlü bilgi olsa adam sizi dolandırsa bile çoğu zaman hiçbirşey yapamıyorsunuz bilgileri alsan ne olacak? Önce sizin dikkatli olup güveneceğiniz kişiyi iyi seçip suçu başkasına yıkmamalısınız bu durumda olduğu gibi.Haksız kazançtan başka birşey yapmadınız.Sizi dolandıran kişi burda deil onun peşine düşün.
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/hukuk-islerinden-anlayan-var-mi-%29/

"2. suçlu Extraloob - ElisaMcCline'ın iyi niyetini yararlanarak, ayıp ederek zararını O'ndan talep etmiş, terbiyesizlik ve yüzsüzlük ederek yolladığı 8 $'ı az bulmuş ,yetmemiş, onursuz davranarak paradan fazla gelen 1.07 $'ı kabul etmiştir. Forumdan süresiz uzaklaşmasını talep ediyorum."

volkan hocama katılıyorum imkanımı olsa sizide uzaklaştırım forumdan sizin gibilerinde forumda bulunması doğru değil.

hakanatik01

tebrikler yerceylan umarım diğer arkadaşlarımız da kazanırlar.Teşekkürler @ptcsite46

işte olması gereken buydu zaten suçu başkasına atıp ondan değil paranızı alıp kaçan kişinin peşinde olmalısınz. Şimdi extraloobta parasını alabilirse ne olacak acaba.

yerceylan

Hesabıma para yatmış umarım diğer arkadaşların parası da gelmiştir.

Teşekkürler  hakanitik01 [emoji4]

karga9

Az önce PayPal aradı ve aliberke yaptığım ödemeyi geri hesabıma aktaracağını söyledi birisi. İnşallah bu şekilde sonuçlanır ve paypalın güvenilirliği ortaya çıkmış olur.

silver

Paralarını geri alan arkadaşların gözü aydın ve büyük geçmiş olsun. İnşallah henüz alamayan arkadaşlarımızda paralarını geri alabilirler.