Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gsliali30

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Haziran 2015, 00:30:39
Hocam özelden skype ve refli linkinizide verin beraber tıklayarak daha çok kazanmış oluruz.Ayrıca parayı yarın fırsat bulursam yatırıcam
skype bayadır kullanmıyorum bir bakınıyım :) yarın yolluycam herkeze refli linki ve bunuda tüm grup üyeleri iyi bilsin herkez tıklamak zorunda değil tıklamak istiyen tıklar kimseyi zorlamıyoruz :)

ptcsite46

Aynen Refli linki verin kayıt olcam ben... Skype bende kullanmıyorum nörücez :)

gsliali30

Ben bu konu altından durumları paylaşıcam istatislikler bölümündende günlük istatislikleri başka bir şeye gerek varmı ki skype kuralım ?

ptcsite46

Alıntı yapılan: aliberk - 16 Haziran 2015, 00:33:47
skype bayadır kullanmıyorum bir bakınıyım :) yarın yolluycam herkeze refli linki ve bunuda tüm grup üyeleri iyi bilsin herkez tıklamak zorunda değil tıklamak istiyen tıklar kimseyi zorlamıyoruz :)

Yok zorluyoruz (eht) Yada zorlama tıklayanlar kazandıklarından extra komisyon alsın. örneğin kendi tıkladığından kazandığının %70'i gibi...
Ayrıca @aliberk sizde herkes kendi $12 primi çıkardıktan sonra siz her karlı kazançtan %3 komisyon alın... Daha öncesinden kazanılandan %1 komisyon alın.
Bence bu oranlar makul ve haklı olur.

gsliali30

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 16 Haziran 2015, 00:47:03
Yok zorluyoruz (eht) Yada zorlama tıklayanlar kazandıklarından extra komisyon alsın. örneğin kendi tıkladığından kazandığının %70'i gibi...
Ayrıca @aliberk sizde herkes kendi $12 primi çıkardıktan sonra siz her karlı kazançtan %3 komisyon alın... Daha öncesinden kazanılandan %1 komisyon alın.
Bence bu oranlar makul ve haklı olur.
yok hocam ben kendim için bişey talep etmiyorum fakat tıklayanlara %70 makul bencede :)

4ne1ka

bu sefer gönderebildim 12$'ı sanırım, üye de olurum ben grand'a üye olmamıştım, hangi reklamların sayıldığını falan da yazarsanız iyi olur. boş yere sayılmayanları tıklamayalım.

gsliali30

Aynen para gelmiştir :)  (ok) son 1 kişi kaldı oda halledicek parasını yarın hayırlısıyla 00:01de üyeliğimizi 00:02de rrlerimizi alıcaz :)

silver

hakanatik01

Bu dediğinzi sıkıntı olur zaten tıklayabilecek olan tıklayacaktır kazancı direkt bölüşmek daha kolay olur bu tip gruplarda herzaman böyle olmuştur :) Ekstra tıklayan ref olabilecek olan tıklayabiliyorsa tıklasın sonuçta siteye güveniyorsa zaten kendi adına ekstra kazanç elde edecektir yoksa zaten devede kulak gibi birşey olacak 10kişinin tıklamasıyla gelecek kazanç :) Asıl amaç RR ile gitmek ve grup iyi giderse  Dr için reklam vermek gibi seçenekler düşünülebilir diğer hesaplara şu bu kadar tıklamış %70 göndereyim v.b. ufak hesaplar olacak ve grup liderinize gereksiz yük binmesine sebeb olacaktır  bence :)

Grup hayırlı olsun Bol şanslar bol kazançlar;

gsliali30

Alıntı yapılan: silver - 16 Haziran 2015, 01:09:23
Neden 00:01  -:))
çünkü benim pc mal şimdi 1 dk için rrlerin 1 günü uprageninde 1 günü gitmesin yoksa 00:00da alırım 00:01 nedeni rrler daha çok tıklama yapar kiraladığımız gün sadece 1 saat eksikle para kazandırır bize o yüzden :) normalde gündüz kiralasak o gün tam kazanç yansımaz bize :)