Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Alıntı yapılan: halibo - 16 Haziran 2015, 18:12:11
ben yolluyayım eksik kalanı arkadaşın paypal hesabında biriktiğinde yollar
Süper olur hocam

Extraloob

Alıntı yapılan: aliberk - 16 Haziran 2015, 17:51:58
dostum sende kartını paypala tanıtırsın onun üzerinden yollarsın ben araştırdım böyle olabiliyor
Tanımlı zaten ama olmuyor ben denedim bizzat

gsliali30

Alıntı yapılan: halibo - 16 Haziran 2015, 18:12:11
ben yolluyayım eksik kalanı arkadaşın paypal hesabında biriktiğinde yollar bana
eksik olan 12-8,07den 3,93 hocam :)

halibo

silver

Sanırım gerekli miktar toplandı. O zaman herkes için hayırlı olsun :)

ptcsite46

Arkadaşlar hayırlı olsun... aliberk hocam siz nasıl bir strateji uygulayacağınızı da bize iletirmisiniz. Amacım size müdehale değil kafanıza göre takılın ben beklerim sadece merak benimkisi

Extraloob

Ben derim ki herkes @aliberk 'in refinden siteye üye olsun biz de tıklayalım ekstra olarak bir de  skype grubu açmalıyız oradan sohbet konuşma vs. yaparız.

gsliali30

Arkadaşlar golden üyelik alıcaz 80$ her 5 günde birde 150 rr kiralıycaz 10 rrde bedavadan gelicek 160 rr ve golden üyelikle başlıycaz sonra 320 ve 480... diye 960rrde sabit kalmayı düşünüyorum tabi hiç recylesız bu arada 40 tane recyla gitse falan böyle normal herkezin düşüneceği bir taktik düşünüyorum hesaplarımı yaptım ama sitelerdeki istatisliklere göre bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum allahın izniyle :)

gsliali30

http://www.grandbux.net/?ref=aliberk30 refli link budur arkadaşlar hadi bakalım çalışın biraz :D (tıklamak zorunlu değildir :) )

Extraloob

Alıntı yapılan: aliberk - 16 Haziran 2015, 22:49:34
http://www.grandbux.net/?ref=aliberk30 refli link budur arkadaşlar hadi bakalım çalışın biraz :D (tıklamak zorunlu değildir :) )

Ben üye oldum

Alıntı yapılan: aliberk - 16 Haziran 2015, 22:46:30
Arkadaşlar golden üyelik alıcaz 80$ her 5 günde birde 150 rr kiralıycaz 10 rrde bedavadan gelicek 160 rr ve golden üyelikle başlıycaz sonra 320 ve 480... diye 960rrde sabit kalmayı düşünüyorum tabi hiç recylesız bu arada 40 tane recyla gitse falan böyle normal herkezin düşüneceği bir taktik düşünüyorum hesaplarımı yaptım ama sitelerdeki istatisliklere göre bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum allahın izniyle :)

Ooh maşallah