Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Bismillah demeden mi başladınız yoksa :) Neden sınırlandı ki? Hadi Ptc sitelerinden aşırı para giriş çıkışından dolayı olması normal de sizin hesap neden böyle oldu. Ne diyelim hayırlısı olur umarım.

Extraloob

Alıntı yapılan: aliberk - 22 Haziran 2015, 13:42:23
Harika durumdayız paypalım sınırlanmış kaç gündür bugün tam yatırımı başlatıcaktım :( belgeleri yolladım bu iş tam yılan hikayesine döndü hepinizden çok özür diliyorum

Ee ne olacak böyle ?

Dio

1-2 ay önce benim paypalada olmuştu aynısı. Paypala sinirli halimle mail atmıştım ertesi gün taa İrlandadan aradılar. Belge falan uğraşmadan hesabı geri açtırdım yani. Sende böyle bişey deneyebilirsin

ptcsite46

paypal onaylı değilmiş galiba... olmadı bana verin benim paypal naylı taa 2008 den beri :)

gsliali30

Hocam verebilsem veririm size zaten ama para girişi çıkışını kapattılar onaylıydı benim paypalım fakat hep 12$ almamı sorun ettiler adamlar açıklama yollamış satış yaparken aldığınız paraları size arkadaş veya aile olarak yollamaları lazım falan dediler ben şuan belgeleri yolladım 1-2 güne hallolur umarım mailde attım durumla ilgili açıklamada yaptım inşallah fazla uğraştırmadan açarlar

halibo

paypal türkiye müş. hiz. ara çözerler

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aliberk - 22 Haziran 2015, 13:42:23
Harika durumdayız paypalım sınırlanmış kaç gündür bugün tam yatırımı başlatıcaktım :( belgeleri yolladım bu iş tam yılan hikayesine döndü hepinizden çok özür diliyorum

Onaysız hesapla mı yatırım grubu açtın aliberk :X

Paypalı telefonla aramanda fayda var, akşam 17:00 a kadardı sanırım. Yarın gün içinde arayıp hızlıca çözüme kavuştursan iyi olur.
Maille falan uzatma işi hiç. Direk birebir görüş.

hakanatik01

Geçmiş olsun.
Para toplanır toplanmaz yatırım yapmamakta hata olmuş aslında.Grup liderliği(ki en zor iş oydu) başkasına devredilebilirdi umarım kazasız belasız atlatırsınız.

Extraloob

En azından reklamlara tıkla da bari zaten geri kaldık daha da geri kalmayalım...

Extraloob

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Haziran 2015, 23:19:45
Onaysız hesapla mı yatırım grubu açtın aliberk :X

Paypalı telefonla aramanda fayda var, akşam 17:00 a kadardı sanırım. Yarın gün içinde arayıp hızlıca çözüme kavuştursan iyi olur.
Maille falan uzatma işi hiç. Direk birebir görüş.
Bir de bizden öyle bir hızla para topladı ki görmen lazım hocam...