Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gsliali30

1-2 gün bekliyebilirseniz onlarla hiç uğraşmıycam direk cebimden yatırıcam para gelicek onu bekliyorum

karga9

Alıntı yapılan: aliberk - 24 Haziran 2015, 14:47:09
1-2 gün bekliyebilirseniz onlarla hiç uğraşmıycam direk cebimden yatırıcam para gelicek onu bekliyorum

Tamamdır hocam beklemedeyim

4ne1ka

aksilikler üst üste gelir hep, geç olsun-güç olmasın.

Ufuko

Yazmayayım dedim ama yazmadan olmayacak.

Bir işe kalkışmadan önce gerekli şeyleri yerine getirdiğinden emin olman gerekiyor sorumluluk alıyorsun ve rahatlığın çevrene zarar veriyor.
Bizim aramızdaki olayı ortalığa dökmeyeceğim ama hatırlarsan orada da senin birşeyler yapman gerekirken ben uğraştım ama sonuç alamadım ve maddi zarar yaşandı.

Para ile ilgili konularda sorumluluk alırken gerekli önlemleri aldığından emin ol. Bende bir zamanlar yatırım grubu kuruyordum aynı anda 2-3 grup yürütüp seri para akışı olduğu halde sorun yaşamadım. Onaysız hesapla yatırım grubu kurmak pek mantıklı değil.

ikose

Maddi zarara uğraman beni gerçekten çok üzdü, kaybın ufak olmuştur diycem ama 1$ bile bazen insanın zanını yakabiliyor..
Bu durumlarda rakamdan ziyade yapılan işe üzülüyoruz..
Dilerim bu grupta en azından bu yaşanmaz  :S

karga9

3 gündür tüm fixed reklamlara tıklıyorum  ???

ptcsite46

ptcsite46

@aliberk  hocam durum konsuunda bir bilgi ver yeter daha olmadı desende sorun değil ama ses olsun aradabir:) 10 gundur naptık şimdi:)

karga9

5 gündür her gün 30 fixed reklama tıklıyorum hocam premium olsaydınız iki katı kazanç olurdu  :-[

hakanatik01

@karga9 aynı durum senin içinde geçerli :)  5 gündür premium olsan kazancın komisyon dan çok olurdu aklına yatıyorsa site bence bekleme artık al sen üyeliğini :) 3$ fazla gruba katkım olsun derken sen daha çok zarara giriyor gibisin :) Aliberk naptı bilgi vermedi ki sen kayıp 5 günü düşünüyorsun yahu :D  (buradan bilgi vermeli aslında değil mi ? 5 gün geçti para gelecek diyeli hadi para gelmedi diyelim telefon açtığında paypala sonuç ne oldu bunu biliyor musunuz? Paypal kısıtlanmanın açtırması herşey doğru düzgünse bu kadar uzun sürmez(kısıtılananlar da yazacaktır ne kadar sürdüğünü) kendi adıma ilk gün telefon açtım kavga ettim ertesi gün açılmıştı benim hesabım(1,5 gün sürdü diyebilirim) ve gene sadece burda dedikleri belgeleri yolladım

Son gelişmeler hakkında aslında @aliberk 'in foruma girmişken bu konudan gruptakileri hergün bilgilendirmesi lazım ,paypalı aradım böyle dediler arkadaşlar para gelicekti bir-iki pürüz çıktı gecikebilir v.s.  hiçbir bilginiz yok hani yaparmı bilemem aliberk aldım paraları gittim alabiliyorsanız alın dese hiçbiriniz/hiçbirimiz birşey diyemeyeceksiniz/diyemeyeceğiz :D