Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Paypaldan nasil alacagiz bu adamdan parayi biri yol gosterirse çok sevinirim. Boylece bana @ElisaMcCline in parasini geri iade ederim.

6il9in

Alıntı yapılan: Extraloob - 09 Temmuz 2015, 10:30:58
Paypaldan nasil alacagiz bu adamdan parayi biri yol gosterirse çok sevinirim. Boylece bana @ElisaMcCline in parasini geri iade ederim.

Senin şimdiye kadar iade etmemen hata zaten. Paypal a başvurmadan  (telefon ile arayıp sorabilirdiniz) forum yöneticisini hatalı bulup onun teklifini kabul etmen etik değildi. Nasıl kabullenebiliyorsunuz bu durumu anlamadım. Gerçekten çok tuhaf bir durum. Aslında söylenecek çok şey varda kırıcı olmak istemiyorum. Sen parani aldın. Boşver uğraşma paypal ile zaten EMC nin sizden iade talebide yok.

halibo

email örneği yolladım, ptcsite arkadaş hangi adımları atacağını anlatımlı yazmış

silver

Şu sıralar yoğunluktan dolayı foruma arada girebiliyorum ama pek fazla yazı okuyamıyordum. Maşallah herkes yazmış, ortaya dökmüş her şeyi :D Neler olmuşta haberimiz yokmuş aslında. Neyse umarım böyle bir durumla bir daha karşılaşmayız ve eğer bir kişi bir grubu açtıysa bence o kişiyle ilgili karşılaştığı sorunları güzel bir dil ile açılan konuda sorunla karşılaşan kişi belirtebilirse bence bunun gibi sorunlar hiç yaşanmayabilir. Sadece bir tek kişi bile yazmış olsaydı benden bu arkadaşımız borç aldı ama henüz geri ödemedi veya şöyle bir durumla karşılaştık şeklinde biri belirtmiş olsaydı bu grup belkide hiç kurulmayacak, bu kadar insan bu kadar uğraşı içine girmeyecekti. Böyle bir şeyi yazmak veya paylaşmak belki kırıcı veya incitici gibi görünebilir ama 10 kişininde parasının alınmasına mani olabilir. Her neyse olan olmuş konuyu daha fazla uzatmanın da bir anlamı yok. Parasını alan arkadaşlar için tekrar geçmiş olsun onlar aldıklarını bizlerle paylaştılar. Alamamış veya henüz bu yöntemi denememiş olanlarda PM ile alan arkadaşlardan nasıl bir yol izleyeceklerini öğrenip en azından bir denemelerini tavsiye ediyorum. Herkes aldığını net bir şekilde ifade ettiğinde konuda kilitlenebilir.

ptcsite46

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Temmuz 2015, 01:13:43
Bence de haklı.

10 dolar için kimseye beddua etmeye değmez.

Belki çok acil ihtiyaçları vardı. Doğru olmayan bir yöntemle bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı.
Ve idare edemedi. Ödeyemediği için de geri dönemedi.

Yani hikaye bu şekilde de olmuş olabilir. Kimsenin kalbinden geçenleri bilemeyiz.

Gerçek olan buradaki insanların dolandırıldığı. Ama beddua etmeye, lanet okumaya gerek yok.

Gerçeklerin zamanı geldiğinde ortaya çıkma gibi bir huyu vardır ;)
$12 değil $1 olsa yine ederim. Bu herif alışmış baksanıza yok çok acil bişeyi varmış, yok şöleymiş yok böleymiş... Ben aç kalsam da borcumu ödeyememe diye kimseden birşey istemem, adamdaki rahatlığa bak sen... 3. Combo bedduamı etmeden üzerime gelmeyin lütfen... Dolandırmanın büyüğü küçüğü olmaz

bekeli

@ptcsite46
1 kuruş bile bir kişinin hakkına girmek kul hakkıdır.
Bu nedenle dolandırmanın büyüğü küçüğü olmaz. Burada hemfikiriz.
Bugün 10 dolara göz diken yarın 10 bin dolara da göz dikebilir.

Ama bu durum bir insanın ailesine, çocuklarına beddua etmenizi gerektirmez.
Bir kişinin karaktersizce yaptığı bir yanlış nedeni ile yarın olacak masum çocuklarına niye beddua edelim.
Zaten bir yerlerden çıkar o para merak etmeyin. 

Polemik oluşturmaya, uzatmaya gerek yok. Burada kimseyi savunmuyoruz. Yapılanı net bir şekilde zaten eleştirdik. Yazılanları okuduysanız herkes sert bir şekilde tepkisini koydu.

Herkes karakterinin gereğini sergiler..

enderege

Demek ki bundan sonra napcaz?... Forumda konu açıcaz. Bilgin (veya başka biri) :P benden borç istiyor sizdende istediimi? Bana borcunu ödeyesiye kadar başkası borç vermesin...vs.  dedikmi toplu dolandırılmamış oluruz. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 09 Temmuz 2015, 21:38:19
Demek ki bundan sonra napcaz?... Forumda konu açıcaz. Bilgin (veya başka biri) :P benden borç istiyor sizdende istediimi? Bana borcunu ödeyesiye kadar başkası borç vermesin...vs.  dedikmi toplu dolandırılmamış oluruz. :D
Ben bunu kendime de burada "sözü yeter" durumda olduğum arkadaşlarıma da yakıştıramam, bizden her borç isteyeni ayrı ayrı foruma yazmayı pek etik bulmuyorum..

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da borç isteyene göre borç verilir benim nezdimde..

Bilqin'ler giremez :P
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

ne o bende mi dolandırıcıyım uni76 :D

Coulers79

Cânım @hakanatik01 (op) senin açtığın konuyu, birazda elde olmayan sebeplerle ben sildim. :-[ Kusura bakmazsın inşallah.