Marihuannacash (SCAM)

Başlatan ata07, 04 Şubat 2012, 19:17:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

netricia

orasi zaten ayri bir konu site tamamiyle ne istedigine karar verememis bu yuzden cok yakinda kapatir dukkani gider. Matematigi zayif bir admin bu  :D uyelik tipine gore Speed uyelik gunluk 93 dolar kazandiriyormus uvvvv  8) admin bol keseden salliyor  :n

zaten sitenin adinda anlasilacagi gibi admin bu sistemi kurarken sanirsam kafasi dumanliymis  :D :D :D :D :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar, biriken paranıza gör değişken sanırım. %xx gibi bir bilgi yok mu orada ???

Alıntı yapılan: ata07 - 05 Şubat 2012, 02:56:38
:D :D bende anlatiorm ya safm. :D Ya blmiyormki ek adar yapiyor simdi balancede 0.87 var 0.97 fee yapmis :D :D min payout 1$ sanirim standartlar icin max payoutta 1$ o zaman konuyu silebilirsiniz :D utanmasa odeme istiynce paypala borc gondercek :D :D Belli bi miktar yazmiyor
:D bir an cevap bana mı diye tereddüt etmedim değil, ama o soruya da böyle bir cevap gelebilir yani :P

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Şubat 2012, 03:05:46
Arkadaşlar, biriken paranıza gör değişken sanırım. %xx gibi bir bilgi yok mu orada ???

:D :D bende anlatiorm ya safm. :D Ya blmiyormki ek adar yapiyor simdi balancede 0.87 var 0.97 fee yapmis :D :D min payout 1$ sanirim standartlar icin max payoutta 1$ o zaman konuyu silebilirsiniz :D utanmasa odeme istiynce paypala borc gondercek :D :D Belli bi miktar yazmiyor
:D bir an cevap bana mı diye tereddüt etmedim değil, ama o soruya da böyle bir cevap gelebilir yani :P

:) Site upgrade yapnca max payi kaldirior 1.85 verip maxi kaldrsak cok kar ederiz ama odermi sorun o fees bilgisi hic bir yerde yok

netricia

Alıntı yapılan: ata07 - 05 Şubat 2012, 03:10:28

:) Site upgrade yapnca max payi kaldirior 1.85 verip maxi kaldrsak cok kar ederiz ama odermi sorun o fees bilgisi hic bir yerde yok
valla ata ben sana bisey soyleyim bu site hic odeme yapacak bir siteye benzemiyor azcik adminin cebine para girsin vin hemen ortaliktan kaybolur demedi deme :)

ata07

Alıntı yapılan: netricia - 05 Şubat 2012, 03:14:10
Alıntı yapılan: ata07 - 05 Şubat 2012, 03:10:28

valla ata ben sana bisey soyleyim bu site hic odeme yapacak bir siteye benzemiyor azcik adminin cebine para girsin vin hemen ortaliktan kaybolur demedi deme :)

Ya cok sacma sapan siteler yapiyor denemrge yarar 2 gun reklama basssam bi odeme isterim sizlede paylssirom bide via paypal ne demek kredi karti vericly olmak zorundamiymis bakarmsn bi bence deniyelim siteyi. Ama ben buxhostlarn sadece bir sitesine guveniyorum oda Partenersite reff 0.06 1$ yatrm yapsak kazaniosn bana kack ere odeme yapti :D banner var allta amamarihuannan pesini brakmy ag simdilik :D

gokovic

Son durum nedir tum yazilari okumadan refinden uye oldum..cirtmi birakiyozmu :):)

ElisaMcCline

Kimse ödeme isteyemedi mi ?
Ben de takıldım konuya, benim pound lu bir site vardı bir ara, ona benziyor, çok eğlenceli :D

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Şubat 2012, 15:07:12
Son durum nedir tum yazilari okumadan refinden uye oldum..cirtmi birakiyozmu :):)

En gec saliya istiycem odeme simdi 1.30mi ne var hadi bakalim - den kurtulabilcekmiyiz :D

betahouse

sistem saçma, premium günde 5 dolara yakın kazandırıyo, aylık fiyatıda 6 dolar falan aslında alıp deneyeceksin 2 günde geri döner paran. :D