neobux adı altında bir başlık vardı

Başlatan halibo, 16 Haziran 2015, 10:30:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

sade(neobux) konulu bir başlık vardı, 2011 yılında açılmış   faydalı bilgiler yazılar  vardı, bir haftadır baştan aşağı tarıyorum ama bulamıyorum 

halibo

neobux hakkında herşey vardı 300-400 sayfa civarıydı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 16 Haziran 2015, 15:23:54
neobux hakkında herşey vardı 300-400 sayfa civarıydı

Neobux konusu tanıtım için ayırılmıştı, düzenlenerek yeni bir tanıtım olarak yayınlanacak.
Ancak Diğer bahsettiğin 300-400 sayfalık konu, o kadar sayfalık bir konu olmaması lazım ama yine de ilgilenip bir bakarız.

hakanatik01

Burası olabilir belki çok konuşuluyordu buradan :)
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-hakkinda-onemli/
Elisa hocaya sıkça sorulan Ref kiralama saati,paypaldan şu kadar yatırdım payzadan şu kadar hanginden ne kadar çekebilrim tarzındaki soruların cevaplarıda hep burdaydı sanırım :) başlıkta önemli olduğuna göre önemli konular ordadır belki :P

Coulers79

Bencede bahsedilen konu odur. Foruma geldiğimden beri salt Neobux konusu görmedim.
Olmasında zaten, olursa da benim olsun EMC nasılsa anlatır. :))

halibo

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Haziran 2015, 18:01:06
Burası olabilir belki çok konuşuluyordu buradan :)
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-hakkinda-onemli/
Elisa hocaya sıkça sorulan Ref kiralama saati,paypaldan şu kadar yatırdım payzadan şu kadar hanginden ne kadar çekebilrim tarzındaki soruların cevaplarıda hep burdaydı sanırım :) başlıkta önemli olduğuna göre önemli konular ordadır belki :P

evet burası  teşekkürler, ultimate konusunu araştıracaktım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 21 Haziran 2015, 18:59:21
  evet burası  teşekkürler, ultimate konusunu araştıracaktım

Sen yine oku ama birşey yapmadan önce bana bir haber ver istersen halibo :)

halibo

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Haziran 2015, 19:12:19
Sen yine oku ama birşey yapmadan önce bana bir haber ver istersen halibo :)

tamam zaten aklımda size sormak var :) kararsızım (pakistanlı bir üye ultiyle woswos  aldım diye reklam vermiş günlük 10-15 dolar alıyormuş acaba doğrumu diye borç harçla  denemek var aklımda) yıl sonuna kadar kaliteli  rr leri ayıklamaya çalışacağım acelem yok , bu arada golden rr sınırı varmı son 100 lük paketimden gold rr çıkmadı şu an3-4 tane gold rr var

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 21 Haziran 2015, 19:22:24
tamam zaten aklımda size sormak var :) kararsızım (pakistanlı bir üye ultiyle woswos aldım diye reklam vermiş acaba doğrumu diye borç harçla  denemek var aklımda) yıl sonuna kadar kaliteli  rr leri ayıklamaya çalışacağım acelem yok , bu arada golden rr sınırı varmı son 100 lük paketimden gold rr çıkmadı şu an3-4 tane gold rr var

Orada woswos ucuzdur :P
Türk arkadaşımız vardı, Hollanda da yaşıyordu galiba. O da araba almıştı, galiba Renault nun bir modeliydi. Ama 900$ a mı ne aldı :D
Yani o kadar ciddiye alma. Ben daha RebelT1 DSLR makina aldım mesela, daha pahalı, ama bunu aldım diye yazmak komik olurdu :D
Araba neree, DSLR fotoğraf makinası nere :D Ama paha olarak o bahsettikleri arabaların 3-4 katı :D (lenslerle birlikte)

Dediğim gibi sen incele ama son noktada bir konuşalım ;)

ptcsite46

Yaw gerçekten iyi kazanılıyorsa Dr'siz bende basayım beklerim 6 ay farketmez