Lexiadz.com - (SCAM)

Başlatan recep1852, 21 Haziran 2015, 14:21:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

öğrendiğimiz iyi oldu ama bu gibi sitelerde hiç olmasın abi ya...
"En iyi site demek ucundan gösterip süründüren ve zaman çalan değil, en iyi site 6 ay dayanıp çok kazandıran sitedir"
...ptcsite46..........

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 28 Ağustos 2015, 19:43:34
Aynen bende o nedenle az bir kara geçip bir hafta önce bıraktım.
(prt)  (spk)

tayfunxl

Admin bide çemkirik hiç sorma , ver benim paramı dedim terms de miktar yazmıyor, oh kafana göre kes götür dedim , üstüne soğuk su iç dedi , şu an hala yazıya bakıyorum
:)
süre dolsun diye bekliyorum son 500 RR kaldı ne bırakırsa artık :(

ikose

Alıntı yapılan: tayfunxl - 28 Ağustos 2015, 20:09:28
Admin bide çemkirik hiç sorma , ver benim paramı dedim terms de miktar yazmıyor, oh kafana göre kes götür dedim , üstüne soğuk su iç dedi , şu an hala yazıya bakıyorum
:)
süre dolsun diye bekliyorum son 500 RR kaldı ne bırakırsa artık :(
Hoooo deseydin admine , gıcık kapıyorum şu Lynkar admine haaaa
siteyi çaktırmadan kapadı tamda yatırım yaptığım ay..
beli 3-5 kuruşu geri alırım diyorum ama koklatmıyo bile mübarek :))

oguzsurucu

Bu siteden uzak durun ben kurtuluyorum zarar

tayfunxl

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 29 Ağustos 2015, 14:29:22
Bu siteden uzak durun ben kurtuluyorum zarar

Nasıl kurtuluyorsun , benide kurtar :)

oguzsurucu

Yani ref salacağım yatırımı kestim ayrıca zarar ettirdiği için dispute açacağım olmadı AİHM :)

tayfunxl

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 29 Ağustos 2015, 23:23:10
Yani ref salacağım yatırımı kestim ayrıca zarar ettirdiği için dispute açacağım olmadı AİHM :)

siteden soğudum , tıklıyorum ama gönülsüz :)

oguzsurucu

Gerçekten 1 ay vaktimi çaldı admine dedim dispute açacağım kazandırmıyosun dediki beni tehdit etme seni banlarım. hırs yaptım tüm parayı çekip öyle dispute :)
b

ptcsite46

Ya bu adamın zaten Adbaazar diye saçma salak bir sitesi var... Ordan biliyorum hiç kazandırmadığını. Bu siteyi de yeni üyeler almak için açtı... Benim anlamadığım sözüm size değil de bunu EMS de üst sırada tutan salaklara; madem kzandırmıyor EMS de batıralım şunu da milleti kandırmasın. Bu da ödemeyen scammer arkadş... Buxleader sitesi gibi kazandırcağı yerde sövüşlüyor:) Bu siteye karşı paypalı da kzanamazsınız ben size söylüyüm. Admin hep online ve ödeme yapıyor.