iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Maverickk - 27 Mart 2012, 16:16:31
En azından kaçıp gitmeyecek hissiyatı uyandırdı bende aksine 2-3 gün önce telasa kapılmama rağmen.

Adminin istediğide bu zaten. Güven uyandırıp yatırım almak. Her ihtimale karşı dikkatli olmalı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

5 Tane 0.01$ reklam eklenmiş.

gokovic

Site gaza geldi arkadaşlar 6 tane 0.01$ 6 tanede 0.0010$ tkp eden veya birakmiş olan arkadaslar bilgi vereiym dedim. düzene girdi şuan.

FilmsizKalma

Standartlar için biraz daha artarsa 0.01likler ne olacağı %80 aşikar gibi gokovic:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 28 Mart 2012, 12:03:37
Site gaza geldi arkadaşlar 6 tane 0.01$ 6 tanede 0.0010$ tkp eden veya birakmiş olan arkadaslar bilgi vereiym dedim. düzene girdi şuan.
O mu gaza geldi, sizi mi gaza getiriyor acaba :g

gokovic

Hocam batiramadınız su siteyi batirinda hepimiz rahat edelim :) benim bi kazancım yok ztn burda. bi çok kişi site açilmiyor diye bırakmıstı içerde parası birikmiş olanlar için yazayım dedim. yanlış anlasıldım yine snaırım.

Maverickk

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Mart 2012, 13:47:45
Alıntı yapılan: gokovic - 28 Mart 2012, 12:03:37
O mu gaza geldi, sizi mi gaza getiriyor acaba :g

O geçici tahminimce.Dün mesela 300 reften 386 click ile 1.9 dolar kazandım.Bugun özellikle reklam sayısı fazla koyulmuş ki dünü telafi etmek adına.Mesela bugün şu ana kadar ki 300 reften click sayım 629.Yine de gelen para 3.5 dolar.AVG 2'nin üzerine çıkmasına rağmen 3.5 dolar gelmesi normal değil bunun da nedeni reklam değerlerinin düşmesi.Hocam ben PTC den çok anlamam ama matematiğim oldukça iyidir.Bu site şu sistemiyle kesinlikle batmaz. Max ref sayısı 2000 buna ulaşmak için geçmesi gereken süre 5 ay. Reklam vermek neobuxdan bile pahalı.Click değerleri düşük.Şu site bu sistemle batmaz ancak admin parayı toplar kaçar.Bu kadar hızlı büyüyen siteyi şu anda bırakmakta ancak aptal işi.Kendi adıma 3 haftada 135 dolar verdim premium dahil. 200 ref ile 12 dolar geldi geçen hafta gerçi haftanın yarısı sorunlu geçti.Ben eğer 300 refle haftada en az 25 dolar da yapamazsam daha yatırım yapmam zaten siteye çünkü para mara vermez.Yeni versiyon diye 2-3 gün daha tölerans vereceğim ama böyle giderse kıyameti koparır para da getirmemeye devam ederse ya herro ya merro diyerek dispute açarım.Scam olmadığı için kaybederim muhtemelen ama şu andaki sistemde 25 dolarlık ref ki şu an 28 dolar oldu galiba gelen para 18 dolar oluyor ayda:)300 ref 1.5 AVG ile günde 4.5 dolar getirmesi lazımdı ama daha göremedik...

ElisaMcCline

Arkadaşlar ben site batar demedim... Gaz mı veryor size dedim.
Sitenin batması ya da ayakta kalması benim için hiçbirşey ifade etmiyor, çinki uzaktan yakından, hiçbir ilişiğim yok.
5x 0,01$ lık reklam az bir reklam değil...
Reklam değerlerini bu kadar düşürmüş (siz söylüyorsunuz ben bilmiyorum) bir site için, normal de değil ...
Gördüğümü yazdım ;)

Maverickk

Şükür sonunda rayına girdi tıklamalar.Gerçi son günlerde bu sorundan dolayı kaybettiğimiz paralar adminin yanına kar kaldı ama neyse.300 refin AVG si 2.25 ve 1.9 cıktı son 2 gundur.Sitenin yenilenmesi AVG leri tavan yaptırmış.Click değerlerinide düzelttiler şimdi.Şu zararımı biran önce çıkarabilsem iyi olacak...

gokovic

Alıntı yapılan: Maverickk - 30 Mart 2012, 02:23:42
Şükür sonunda rayına girdi tıklamalar.Gerçi son günlerde bu sorundan dolayı kaybettiğimiz paralar adminin yanına kar kaldı ama neyse.300 refin AVG si 2.25 ve 1.9 cıktı son 2 gundur.Sitenin yenilenmesi AVG leri tavan yaptırmış.Click değerlerinide düzelttiler şimdi.Şu zararımı biran önce çıkarabilsem iyi olacak...

EEt şuan gerçekten çok iyi durumda site. en kısa zamanda çıkar bence. :y