nettengelir.in e konu açmak

Başlatan gaddar, 01 Temmuz 2015, 20:38:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

com alınmıştı bende güzel olması için netten gelirin ,kazancın izlenimini vermesi açısından nettengelir.in i aldım istişareler sonucu :)

ikose

Hayırlı vede uğurlu olsun :)  (a)
açılış şerefine 1 konu açtım  :y

gaddar

Güzel konu açmışsın :)  bende açılış münasebetiyle kural tanımıyorum :m

gaddar

1 arkadaş özel konu aldı paylaşım için ve paylaşım ücretlerinde değişiklik yaptım bilginize :)

gaddar

Özel konu açmak isteyen ve bölüm doldurabilecek kişilere editörlük verilecektir tekrar :)

koray4316

ben spor kısmına 25-30 konu açtım ama para kazanmak amacında değilim boş vaktim var öyle sitenize katkım olsun diye  açtım konuları zaten çoğu copy-paste :D hayırlı olsun siteniz tekrardan

gaddar

Şu an ramazan boyunca kural yok isteyen arkadaş PTC ve HYIP konularını açabilir ve diğer konuları da tabi :)

bayram4558

Ben haberler bölümüne konu açıyorum iletişime geçebilriz.

@bayram4558 Büyük harfle yazı yazmıyoruz, ortalık yerde iletişim bilgisi paylaşmıyoruz. Tekrarları durumunda uzaklaştırma alabilirsiniz.

Forumumuza hoş geldiniz.

gaddar

Dostum şu an ücretli alım kapalı sitenin tanıtımı yapılacak artık gönüllü olarak bu iş yapılacak. Ücret olarak açmadan önce keşke msj atsaydınız. Zaten gelirkapısına özel 0,1 $ ücret verdim bi ara 0,05 TL ye açtırdım tüm konuları zenginlik açısından :) gönüllü üye olarak beklerim ;)

bayram4558