Zubee Zone Ödemeleri

Başlatan neon, 03 Temmuz 2015, 08:16:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Otomatik dönüşüyor orasıda ne kadarda dönüşüyor bende bilmiyorum 10$ olduğunda otamatik cuma günü paranız geliyor demişlerdi.

PM atıyorum birde malum taktik paylaşmak istemeyenlerde var madem bizde paylaşmayalım herkesin bildiği taktikler diyelim geçelim :PP :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Temmuz 2015, 22:45:07
Otomatik dönüşüyor orasıda ne kadarda dönüşüyor bende bilmiyorum 10$ olduğunda otamatik cuma günü paranız geliyor demişlerdi.

PM atıyorum birde malum taktik paylaşmak istemeyenlerde var madem bizde paylaşmayalım herkesin bildiği taktikler diyelim geçelim :PP :D

PM gelmedi ama buluruz herhalde bir yolunu :)

voldemort

Ödemeniz hayırlı olsun İkose Modum :)

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Temmuz 2015, 22:45:07

Nasıl yani sayın Hakan üstadım ??? :) claim badge ye tıkladığımız da nakit prize kazanmış gibi bişe  mi oluyoruz yani. 10$ olduğunu nereden anlıyacağız, sitede hiç Accaunt Balance bölümü de yok.  ???

hakanatik01

Alıntı yapılan: neon - 23 Temmuz 2015, 07:21:45
Nasıl yani sayın Hakan üstadım ??? :) claim badge ye tıkladığımız da nakit prize kazanmış gibi bişe  mi oluyoruz yani. 10$ olduğunu nereden anlıyacağız, sitede hiç Accaunt Balance bölümü de yok.  ???
Tam kesin öylemi bilmiyorum frklı birşeylerde oalbilir FAQsunda dediği buydu orayada bir göz atın ama bence en hızlı cevap için ticket :) Kaç badget kaç $ oluyor nedir ne değildir diye bilen pek yok forumlarda trafficexchange siteleriyle ilgilenende pek bulunmuyor Timtech grubun olduğu için kazanması zordur ama ticketınızada çabuk cevap gelecektir çok ilgililer diğerleri gibi hobi v.b. olarak değil ciddi olarak iş görüyorlar bu sektörü iletişim için bile personel çalıştıran bir yer (neo,clixsense gibi ),ticket atıp sormak en güzeli.

rota26

Ödemen hayırlı olsun İkose  :)

ikose

Maşallah neon, hangi sitelerden buluyon bu kadar Zubeeyi şimdide sen yaz bakalım  :g
bak ben sana teeeekk tek döktüm  :g
buda benden

rota26

hayırlı olsun ikose, neon  :)

silver