Şiddet Kurbanları ve Vandalizm

Başlatan tolgacan86, 22 Temmuz 2014, 00:06:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Sen buraya birşeyler yazdıkça , hepinizin adına çok seviniyorum, akşam haberleri seyrederken korkar olduk şehit haberi almaktan  :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gaddar - 08 Şubat 2016, 19:04:05
Allah yar ve yardımcımız olsun :)

Allah kolaylık versin.

gaddar

[spoiler]Hepsi öldürüldü. Liderler telef oldu. Direniyorlar ama leş olacaklarını bilmiyorlar.Son 24 ya da 48 saat haydi ya Allah[/spoiler]

iovanovic

Hocam merhabalar, Allah öncelikle sağlık sıhhat versin.

[spoiler]Bu binadaki 60 PKK'lı olayı tam olarak nedir acaba ? Temizlendi mi vatan hainleri yoksa hala binadalar mı ?

Basında da çok haber var, ben ne olduğunu anlayamadım da tam. [/spoiler]

cihan77

Alıntı yapılan: iovanovic - 09 Şubat 2016, 16:14:04
Hocam merhabalar, Allah öncelikle sağlık sıhhat versin.

[spoiler]Bu binadaki 60 PKK'lı olayı tam olarak nedir acaba ? Temizlendi mi vatan hainleri yoksa hala binadalar mı ?

Basında da çok haber var, ben ne olduğunu anlayamadım da tam. [/spoiler]

Basinda yaziyor.

[spoiler]http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/02/160203_cizre_davutoglu_demirtas_aciklama[/spoiler]

cihan77

Türkiye'de 10 kadından dördü şiddet görüyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Hacettepe Üniversitesi'yle yaptığı çalışmaya göre Türkiye'de 10 kadından dördü şiddet gördüğü belirtildi.

Kadınlar uğradıkları şiddeti kimseye anlatmıyor

Rapora göre şiddete maruz kalan kadınların yüzde 11'i şiddetle ilgili kurumsal başvuruda bulunuyor. Kadınların büyük bölümü maruz kaldıkları şiddeti kimseye anlatmazken, kurumsal başvuruda bulunmadaki en önemli etken  şiddetin tahammül edilemeyecek noktaya gelmesi.

iovanovic

Bu eski bir haber farkındaysanız. Ben birincil ağızdan bir şey duymak için sordum zaten. Yoksa haberlerde zaten abuk subuk 50 tane açıklama görüyoruz.

Coulers79

Bu sorulara burada cevap aramak, bilgi almak doğru olmaz. (dik) Zira aşırı hassas bir konu. Herşeyin bir an evvel huzura ermesi dileğiyle.

gaddar

[spoiler]basın buraya giremez biz resmiyete ne kayıt geçersek onu bilirler.leşler yıkık altında olduğu için anca çıkartılıyor ama var üstü düzey yöneticisine kadar leş var. Bazıları yangından 5 kilo kalmış  8) sokağa çıkma yasağı halen devam ediyor.[/spoiler]

Şu aralar durumlar iyi. Allah diğer yerlerde çalışan arkadaşlarımızA yardım etsin. Nevruzu yanarak göreceksin Hakkari !!!. Ufak bir bilgi.

Coulers79

Ankara'da dün saat:18:31'de, meclis ve genel kurmay kavşağının ilerisinde, kuvvet komutanlıklarına yakın bir noktada, TSK personellerini taşıyan servislere, araçla bombalı saldırı yapıldı. Devletin göbeğinde gerçekleşen bu hain ve alçak saldırıda, 28 kişi hayatını kaybederken 61 kişi yaralandı. Yaşam hakları ellerinden alınan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına büyük sabırlar diliyoruz. Ülkemizi karıştıran, uçuruma götüren, canımızı yakanlara lanet olsun. Tez zamanda belalarını bulurlar inşallah.