GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2015, 02:33:36
@letal hesabının ayarlarında bir problem olabilir bende bugün yolladım aileme olarak kesinti olmadı (hani kurallar değiştimi acaba dedimde :) ) ki  çoğu kişide olmuyordur hesap premium yada ticaret mi ? o zaman kesinti olabiliyordu sanırım.

Bonguda pek sevemedim lexiadza girin :PP :D

hesabım ticari degil hesabımda para yoktu kredi kartından cektiği için vergi almış ...

ptcsite46

[spoiler]http://okik.me/[/spoiler] sitesini araştıran oldu mu hiç?

kilicaslan3873

bilgin bu siteden genelleme anladığım kadarıyla biraz tedirgin gibi arkadaşlar..
olmassa yatırımı buxbery veya grandbux a da yapabiliriz, nede olsa şuan 2 site sağlam ödeme yapan siteler...bu sadece benim görüşüm diğer arkadaşlar neder tabi ilemem..

sopcastsports

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 16 Temmuz 2015, 00:31:17
bilgin bu siteden genelleme anladığım kadarıyla biraz tedirgin gibi arkadaşlar..
olmassa yatırımı buxbery veya grandbux a da yapabiliriz, nede olsa şuan 2 site sağlam ödeme yapan siteler...bu sadece benim görüşüm diğer arkadaşlar neder tabi ilemem..
buxberry derken :)

ptcsite46

@kilicaslan3873 buxbery'i unut artık öldü o... Kabullen, bırak şu siteyi... her gün her gün berygrid oynuyosun biraz kendine gel artık...

hakanatik01

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 16 Temmuz 2015, 01:32:16
@kilicaslan3873 buxbery'i unut artık öldü o... Kabullen, bırak şu siteyi... her gün her gün berygrid oynuyosun biraz kendine gel artık...
:)) Türk filmi gibi olmuş. Seni ben unutmak için sevmedim :P

kilicaslan3873

yok hocam buxveryi ben kullanmıyorum yukarda adı geçtiği için söyledim daha sağlam hangisi varsa o olabilir grandbux mesela

ptcsite46

halibo

bilgin arkadaşımız tecrübeli bir arkadaşımız, yatırıma ptcboong diye çıktı ona göre katıldık, scam olmayan site nadir önemli olan scam olmadan 1-2 ayda 3-5 cent kazanıp paçayı kurtarmak  :) olursa olur olmassa hep beraber mendil sallarız  :D, bilgin arkadaşımız hızlı vurkaç yaptığı için zaten siteleri scama düşüyor  :PP  yatırımın başlığı ptcboong

universitely76

Bu başlık ne bereketli başlık oldu böyle yahu, oku oku hızınıza yetişemiyorum :)

Sevgili başkan @bilqin ekstrem bir durumda bilgi geçersiniz değil mi ??? Kozmik odanızın "para gönderildi, kontrol eder misin, bir iki bir iki" mesajlarına bakamayabilirim bayram süresince :y
Şu sıra imzasız'ım...