GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Temmuz 2015, 00:30:54
Sanal (op) lere, sanal ($) gönderiyoruz be yaa :D
Kaç lira bayram harçlığı vereceğini söylersen bir sonraki kandil-bayram-cuma günlerine senin için bir ehtiyar randevusu ayarlayabiliriz :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Temmuz 2015, 00:51:32
Kaç lira bayram harçlığı vereceğini söylersen bir sonraki kandil-bayram-cuma günlerine senin için bir ehtiyar randevusu ayarlayabiliriz :D

Aha, adama bak yahu, ticarete döktü işi :D
Yol parasını karşılarsa geleceksin heralde :D

silver

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Temmuz 2015, 00:26:54
Parayı gönderme önceliği işte :D Ağanın eli tutulur mu hiç :)

@silver ödeme gönderilmiştir :y
12.50$ ödeme alınmıştır. Böylece @bilqin bizim grup tamamlanmış oldu. Hayırlı olsun tekrardan :)

halibo

cashanhits admini serenity familyclix  te para kasıyo :) haftalık 40 dolar çekiyor,  bilgin uğraşabilirmisin bilmiyorum ama bir fikir olarak, artan parayla familyclix te yatırım yapılabilir ptcbong gümlerse bu sigortası olur, fikri beğenmesseniz bu mesajı dikkate almayın  :D

6il9in

20.07.2015 site tarihli RR sorunu sebebi ile ilgili olarak Admine Ticket atıldı. Düzeltmeyi nasıl yapacak bakalım :)

silver

@bilqin arkadaşımızın isteği üzerine grup üyelerinden toplanan miktar Paypal adresine gönderilmiştir. Tekrar hayırlı olsun :) Alındığını teyit edebilirseniz sevinirim. Bu arada ben pek buralarda olamıyorum şu sıralar yoğun olduğum için ama yine de buraya bakmaya çalışacağım ;)

6il9in

Alıntı yapılan: silver - 22 Temmuz 2015, 11:24:23
@bilqin arkadaşımızın isteği üzerine grup üyelerinden toplanan miktar Paypal adresine gönderilmiştir. Tekrar hayırlı olsun :) Alındığını teyit edebilirseniz sevinirim. Bu arada ben pek buralarda olamıyorum şu sıralar yoğun olduğum için ama yine de buraya bakmaya çalışacağım ;)

$50.00 tarafıma ulaşmıştır.

@letal , @universitely76 , @bilgin1490 , @silver Katılımdan dolayı teşekkür ederim :)

letal

Alıntı yapılan: bilqin - 22 Temmuz 2015, 13:12:22
$50.00 tarafıma ulaşmıştır.

@letal , @universitely76 , @bilgin1490 , @silver Katılımdan dolayı teşekkür ederim :)

sizin gurubunuza katılmak batsada cıksada zevktir üstad grubu kurdugunuz için ben tesekkür ederim ...

silver

6il9in

Alıntı yapılan: bilqin - 22 Temmuz 2015, 09:46:34
20.07.2015 site tarihli RR sorunu sebebi ile ilgili olarak Admine Ticket atıldı. Düzeltmeyi nasıl yapacak bakalım :)

Admin Purchase balance $3.00 eklemiş.

İyi niyetli olmak buna denebilir :) Sonuç itibari ile telafi ediyor :)

$3.00 gelmesi için 600 tık olması gerekiyor fena sayılmaz eklenen miktar :)