GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 12 Temmuz 2015, 01:58:51
Neden PTCbong sağlam siteyse ben de hem yatırım grubuna hemde şahri gireyim

Sanmam, Hele ki Bİlgİn bulaştıysa, haftasına SCAM olur :))

Şaka tabii ki, benimki biraz da birliktelik mahiyetli, gruplara sadece kazanç adına bakarak girmiyorum :)
Bilgin in daha iyi bir cevabı vardır umarım :)

Edit:Yokmuş :D

Edit2: Diğer talepte bulunan arkadaşlar da bu bilgilere göre çıkmak isterlerse rahatça talepte bulunsunlar lütfen :)
Sitenin hiçbir garantisi yok, sadece tekil yatırım yerine daha makul rakamlarla denemiş olacağız, ya tutarsa diyeceğiz.

6il9in

ELisa hocam İ lerde yakıyor unutmamışsınız. Altında yatan espiriyi benden başkası anlıyormu acaba heeyy eski üyeler size soruyorum :g @abcb eski modumda belki anlar :P

6il9in

Alıntı yapılan: barahir - 12 Temmuz 2015, 02:04:01
Son 3 ay içerisinde 1 ya da 2 yeni siteye üye olmuştum, şansına bu site de onlardan birisiymiş ve maalesef upline'ım sen değilsin sanırım @bilqin Support attım upline değişmek istiyorum diye, bakalım ne olacak. Olumlu olursa desteğe de gelirim :)

Teşekkürler güzel düşüncen için :)

DR için Reklam verilecek arkadaşlar.

Bu reklamın bilgisini de Sponsor/Vip/+Vip üyelerimiz biliyor olacak zaten :)

koray4316

+1  Standart üye olarakda destekdeyim ne kadar etki ederse birde şöyle yapsak herkese uyarmı 15*20 ($) yapalım daha sağlıklı olur

6il9in

Alıntı yapılan: koray4316 - 12 Temmuz 2015, 02:15:32
+1  Standart üye olarakda destekdeyim ne kadar etki ederse birde şöyle yapsak herkese uyarmı 15*20 ($) yapalım daha sağlıklı olur

herkes $20.00 veremeyebilir. O sonraki konu olarak konuşulu sayı belirlensin bakalım.

Herşey yolunda giderse grup üyelerine de uygun olursa ultimate alınıp RR sayısını arttırabiliriz :)

6il9in

Liste güncellendi. Adı yazılmamış var ise bildirsin lütfen :)

-Katılımcılar ;

-bilqin

-ElisaMcCline

-ikose

-barahir

-sevdayagmu

-4ne1ka

-koray4316

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@4ne1ka @koray4316 teşekkürler :)

ElisaMcCline

Listedeki isimlerin başını numaralandır isteren de, her seferinde kaç kişi olmuş diye saymayalım :)

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Temmuz 2015, 02:26:16
Listedeki isimlerin başını numaralandır isteren de, her seferinde kaç kişi olmuş diye saymayalım :)

:D

Yaşlılık zor tabi :PP  (op)

Ekliyorum.. :)

@strenergy ekliyorum teşekkürler :)

karga9