GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

EFT masrafına değmez bence...

Çözebiliyorsak PZ vey PP ile çözelim :)

letal

6il9in

letal

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Temmuz 2015, 17:51:54
Ekledim :) Teşekkürler katılım için

cümleten hayırlı uğurlu olsun :)

halibo

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Temmuz 2015, 17:39:40
EFT masrafına değmez bence...

Çözebiliyorsak PZ vey PP ile çözelim :)
şu anda paypal bakiyem var, 4-5 arkadaşın paypal parasını bende toplayabiliriz bende sana yollarım

6il9in

Arkadaşlar aksama 4 lkisiden olusan liste yapacağım. Bu listenin başındaki arkadasa diğer 3 kişi $12.50 yolluyacak liste başındaki arkadasta bana $50.00 yollayacak. Böylece kendi paypal adresimi riske sokmamis olurum. Gruptaki herkes parayı bana direk yollarsa paypal benim hesabimi durduk yere incelemeye alabilir. :)

Örnekleme gerekirse ; ikose, volkanaydinli, ufuko kişi başı $12.50 i ElisaMcCline yolluyacak, ElisaMcCline de bana kendi payı ile birlikte $50.00 yolluyacak :)

Kendi arasında bunu çözebilecekler varsa yazsın lütfen :)

@universitly76 arkadaşımızda 24. Kişi oldu

1 kişi kaldı :)

sevdayagmu

anlasildı :D bendede paypal var bendede toplanabılır bılgın olsun paypala gırıs cıkıs  cok daha bır sey gormedım :D :D

6il9in

Ben işimi sağlama alimde ne olur ne olmaz paypal sorunu yüzünden kapanan gruplar dahi oldu
U
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/ortak-yatirim-grubu/

6il9in

@sevdayagmu @Besim @aydyar13 @silver bana paypal adreslerinizi pm atarmisiniz liste başı siz oldunuz :) büyük ikramiye cikti :D

universitely76

Ben dünkü yazıdan sonra çıkmıştım o yüzden dönüş yapamadım ama telefon görüşmesiyle listeye alındım heralde :)

Liste ayarlamalarını yaptıktan sonra kim kime yollayacaksa bilelim ona göre görderelim ücretleri @bilqin ;)
Şu sıra imzasız'ım...