Simpleduty Ödemeleri (SCAM)

Başlatan yasin 83, 12 Temmuz 2015, 14:20:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

(scm)

[spoiler]
Merhaba arkadaşlar. Siteyi çok eskiden beri kullanıyordum. Bugün adı değişmiş bana mail attılar. Bende uzun zamandır ara vermiştim hesaptada reflerden filan para birikmiş hemen ödeme taleb ettim. Site çok sağlam yaklaşık yarım saat içinde param geldi. Tavsiye ediyorum sizlerede. Tık oranları ufak ama en azından gelen parayı çekememe sorununuz olmayacak.

Up to $0.02 per click
100% referral click
$2 price for rented referrals
Unlimited Direct Refferals
50 ads daily
$0.01 Minimum Paypal Payout

KAYIT OLMAK İÇİN AŞAÐIDAKİ LOGOYA TIKLAYINIZ

Ödeme Kanıtım Bugün Geldi.

KAYIT OLMAK İÇİN AŞAÐIDAKİ LOGOYA TIKLAYINIZ

[/spoiler]

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yasin 83

Sağ olun sizleride bekliyorum. Site hırvat sitesiydi sanırım. Fakat ödemelerini yapıyor sağlam sitedir :)

ptcsite46

payment proof kısmı nisanda son ... nasıl ödeme aldın

silver

yasin 83

yasin 83

Ödeme yapılınca oraya koyulmuyor hep. Ona aldanma. Bak ödeme üste tarihide var.

yasin 83

Arkadaşlar gerek reklam oranları gerek ödemedeki hızı ile benim 1 yıldır kullandığım en iyi ptc sitelerinden biri de budur. Site en geç 12 saat içerisinde ödemenizi yapıyor. Kesinti oranı da gayet düşük. Ref linkten kayıt oluranız minnettar olurum. Bu siteden gold paket alabilseniz gayet iyi olur. Ben bu siteye güveniyorum gayet sağlam. Bende kredi kartım olsa çoktan paypalda hesabıma para ekleyip alırdım fakat olmadığı için alamadım. İyi kazançlar.

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız!
http://www.simpleduty.com/?ref=wardow

Dio

@yasin 83
önceden bu site için kanıt konusu açmışsın. her aldığın kanıt için yeni konu açmamalısın, bu konudan devam etmelisin :y

rota26