BUXWL (SCAM)

Başlatan gokovic, 10 Şubat 2012, 21:32:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

(scm)

Arkadaşlar sitedkei tecrubeli ustadlar sayesinde olayları yavaştan ogrenmeye basladik.
Fess olayları alertpay min. ödemeler vs. derken az çok gözümü açmaya asladik :)
ilk 1 hafta herseye atladim uye oldum derken olayları ögrendikçe bugun inceledim ögrendiklerimden sonra uye oldugum 16 tane PTC sitesini eledim  (sinir) (sinir)
Elemeyede dvm ediyorum. Birinde Fess olayı bir kesiyor sana kaliyo yarım cent birinde paypal yok bisi yok :)
Sadede geledim daha ince arastirp daha duzenli yerlere yonelmeye basladik. ( Yardımı olan herkese tekrar teşekkürler.)

Gelelim paylaşcagim siteye;
Min ödeme limiti 1$. Paypal AlertPay Liberty Reserve OKPAY ödemeleri var.
En güzel yanı Fess kesintisi yok. 1$ ulasinca cekcez inlsh :)
Gunluk 0.1$ çıkıyor. ilk 0.09 civari gun icinde de bir kaç reklam çıkıyor.

Site Adı: BUXWL
Tık Değerleri: 0.01$ - 0.0015
Reklam Sayısı:16
Ödeme Limiti: 1$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alterpay - PaypaL - Liberty Reserve - OKPAY
Withdraw fees : Yok 0.00

Refimden üye olursanız sevinirim..
Herkese bol kazançlar.  ($) :g

arshi

Eklediğin tabloya göre ödeme almak için yatırım yapmak gerekiyor farkındasın değil mi gokovic?  :)

gokovic

Alıntı yapılan: arshi - 10 Şubat 2012, 21:52:01
Eklediğin tabloya göre ödeme almak için yatırım yapmak gerekiyor farkındasın değil mi gokovic?  :)

Ben ztn premum uyeyim.Ama bi yatirim yapmadım.dostum.

arshi

Promosyon üyelikler yatırım olarak sayılmaz. "Add funds" kısmından yatırım yapma şartı koyuyorlar.

"Payout total maximum" bu satıra buxhostlarda dikkat et. Bu sitede %200 diyor. $1 yatır $2 çek gibi. Minimum yatırım miktarı nedir o da önemli tabi. :)

gokovic

Alıntı yapılan: arshi - 10 Şubat 2012, 22:11:16
Promosyon üyelikler yatırım olarak sayılmaz. "Add funds" kısmından yatırım yapma şartı koyuyorlar.

"Payout total maximum" bu satıra buxhostlarda dikkat et. Bu sitede %200 diyor. $1 yatır $2 çek gibi. Minimum yatırım miktarı nedir o da önemli tabi. :)

Yeni bişey daha ögrenmiş oLduk.. :)
Üstadlar konuyu görünce yardımcı olurlar sanırım.. saolsın tekrardan..

ElisaMcCline

arshi nin bahsettiği gibi gokovic.
Para yatırmadan para alamazsın. Ödüyorsa yani.

Pre üyeli 7 günde bir ödeme alabiliyormuş ve 25 reklam izlemiş olma şartı var.
En az 1$ olunca cashout yapabiliyoemuşsun. Üst sınır yazmamışlar.
siteye yatırdığının 2 katını çekebilirsin diyor. Siteye yatırım yaparken minimum ne yatırabiliyorsun bir bak, düşükse yatırıp denenebilir.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Şubat 2012, 22:34:35
arshi nin bahsettiği gibi gokovic.
Para yatırmadan para alamazsın. Ödüyorsa yani.

Pre üyeli 7 günde bir ödeme alabiliyormuş ve 25 reklam izlemiş olma şartı var.
En az 1$ olunca cashout yapabiliyoemuşsun. Üst sınır yazmamışlar.
siteye yatırdığının 2 katını çekebilirsin diyor. Siteye yatırım yaparken minimum ne yatırabiliyorsun bir bak, düşükse yatırıp denenebilir.

Ustad walla yatirip denemeyi dusundum ama su alertpay olayındaki sıkıntı :(
Sadece sitede Alertpay war.
Biz hiç bi şekilde Alertpaya para yatiramiyormuyuz bu naisl is :(
1,5 $ yatirip 1 aylık premiyum olcm deneme amacli ama alertpay olayı sıkıntı işte. ayda en az 5-6$ cikar gunde cok fazla reklam cıkıyor ve 0.01 cogunlugu

ElisaMcCline

Siteye en az ne kadar para yatırılabiliyor ?
Onaylı AP var mı ?, içinde para olmasa bile birisiyle takas edebilirsin elindeki Paypal ile ;)

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Şubat 2012, 22:49:47
Siteye en az ne kadar para yatırılabiliyor ?
Onaylı AP var mı ?, içinde para olmasa bile birisiyle takas edebilirsin elindeki Paypal ile ;)

Ustad siteye en az nekdr yatiliyor dedigin örnek olraka premium almak degilmi.
1 Aylık 1bucuk $ diyor..
Ap telefon edilerek onaylatiliyormus sanırım .. Eger oyleyse onaylatirim.
Fakat icine para yatiramadiktan sonra ne isime yarar ( banka veya kredi karti ile yatirilmiyormus demislerdi sorun warmı )

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 10 Şubat 2012, 23:02:52
Ustad siteye en az nekdr yatiliyor dedigin örnek olraka premium almak degilmi.
1 Aylık 1bucuk $ diyor..
Ap telefon edilerek onaylatiliyormus sanırım .. Eger oyleyse onaylatirim.
Fakat icine para yatiramadiktan sonra ne isime yarar ( banka veya kredi karti ile yatirilmiyormus demislerdi sorun warmı )

İçine yatırmak dert değil, onaylamak dert. SAonuç olarak yüzlerce dolar lazım değil.. Elinde olan 1.5$ paypalı alertpayı olani biriyle karşılıklı takas edebilirsin (isteyen olursa)
Ama telefonla falan naylı olmuyor maalesef Alertpay. Yatırım yapma şartı varsa, sadece Alertpay kabul ediyorsa, ve senin onaylı bir alerpay in yoksa, boşuna uğraşmanın da anlamı yok bu siteyle.