webtransfer-fınance.com yatırım grubu-1 (odemeler tamamlanmıstır )

Başlatan sevdayagmu, 15 Temmuz 2015, 01:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

Yatırım bu konudan 2. kez tekrar başlamıştır..  :y

http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/webtransfer-yatirim-grubu-2/

[spoiler]Yatırım 400 $ olarak Bugun Itıbarıyle Sıteye Aktarılmıstır..Yatırım Yapanlara Yatırımlarını 20.agustos ıtıbarıyle odenmeye baslanacaktır duyurulur...

Merhabalar arkadaslar ..
Hem sıze para kazandırmak ıcın hemde kendı kredı lımıtımı yukarlara tasımak ıcın bole bırseye karar verdım.

En az 10 dolar olmak sartıyla herkesın katıldıgı ucret karsılıgında tam 1 ay sonra gonderdıgı ucretı %50 kar marjıyla gerı gonderecegım.
Yanı kazancınız ornegın 10 dolara 15 , 20 ye 30, 30 a  45 gıbı rakamlarla gerı odeyecegım.
Sıteye tek basınıza uye olsanız en az yatırım 50 dolar ve sıteyı cozmeye ugrasmak en az 1 ayınızı alıyor.

Şımdı cıkıp bırılerı guvenden bahsedebılır . benım suan bu sıtede 508 dolarım var bır baska sıtedede 470 dolarım ole işlerle işim olmaz Tek amacım hem sızlere yardımcı olmak hemde kendı mıktarımı yukarı tasıyıp daha cok kazanmak.
Sıte Scam olursa dıyorsunuz sımdı onuda acıklayım sıtenın daha en az 2-3 yıl gıdecegını dusunuyorum daha yenı kendı webtransfer kredı kartını cıkartılar bunada basvurduk yakında elımıze ulasacaktır..

Antalya da sıtenın kartıyla garanti atm sınden para ceken ruslar var vıdeo lınkınıde asagıya koyacagım zaten izlersınız.. eger katılmak ısteyenler olursa odemelerı  Payeer,paypal.bıtcoın.perfect money seklınde kabul edebılırım.. eger katılmak ısteyenler olursa 30 temmuz a kadar vaktınız var cunku benım paranın zamanın o zaman dolacak ve bastan kazanmaya baslıycaz onumuzdekı ay. katılım 200 doları gecer ise kar marjını %60 olarak degıstırecegım..bılgınıze sunmak ıstedım saygılar sevgıler..

lutfen kimse bos muhabbet yapmasın arkadaslar .
Yatırım mıktarı ılk ay 1000 dolarla sınırlandırırmıstır ...
dip not : Munkun olanlar Payeer ve Perfect money den islem yaparsa sevınırım
....
toplanan para = 400 $

Alınan yatırımlar

1-  nicotine = 20 $
2-   bilqin =  20 $
3-   cimbomlu88 = 10 $
4- Elisamccline = 20 $
5- Varıdat = 20 $
6- Strenergy = 20 $
7- illisionist = 10 $
8- kalekapısı = 20 $
9- 4ne1ka = 100 $c
10-ivedidahi = 100 $
11-bilgin1490 = 40 $
12-silver  = 20 $      
              bilqin- Elisamccline hocanınkı bende kaldı. kalekapısı  varidat ısımlı uyelere ulasamadım ulasamazsam otomatıkman 2.gruba dahıl etcem ..
     Odemelerım tamamlanmıstır herkese ıyı harcamalar  -:)) guvenınızı bosa cıkarmadıgım ıcın mutluyum..darısı 2. grubumuza   (k)   (k)[/spoiler]

ElisaMcCline

Konunuz onaylanmıştır.

İlk katılımcı olarak kendimi ekledim, katılımlara göre rakamı belirleri.

Şimdiden hayırlı olsun :)

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

gkhan08

bilgin1490

hmmm %50 en sevdiğim :))
+1 de benden , katilim durumuna gore miktari belirlersiniz , iletisim halinde oluruz zaten ;)

silver

+1 de biz olalım bakalım :) Şimdiden hayırlı olsun.

sevdayagmu

tesekkurler arkadaslar mıktarları 10 gun sonra konusuruz daha 14-15 gunumuz var

4ne1ka

+1 şimdiden hayırlı olsun. gruplarda da bereket var bugünlerde :D