webtransfer-fınance.com yatırım grubu-1 (odemeler tamamlanmıstır )

Başlatan sevdayagmu, 15 Temmuz 2015, 01:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalekapisi

@sevdayagmu  Dostum 20 usd de benden ama 15 paypaldan 5 de payzadan gönderebilirim.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: kalekapisi - 17 Temmuz 2015, 21:57:23
@sevdayagmu  Dostum 20 usd de benden ama 15 paypaldan 5 de payzadan gönderebilirim.
payzam yok  :(

kalekapisi

Coulers79

5$ payzayı forumda paypalla takas edebilirsin.

sevdayagmu

varidat

Merhaba,
100$ yatırdıgımızda bir ay sonra 150$ olarak dönüş olacak,
bunun yanında upline ref geliri olarak ne kadar kazanılacak, ordakı paylasım oranı nedır ?

sevdayagmu

Alıntı yapılan: varidat - 19 Temmuz 2015, 02:51:45
Merhaba,
100$ yatırdıgımızda bir ay sonra 150$ olarak dönüş olacak,
bunun yanında upline ref geliri olarak ne kadar kazanılacak, ordakı paylasım oranı nedır ?
merhaba evet o sekılde dönüş olacaktır..sorunun geri kalanını anlamadııgım icin ozelden msj attım :D

sevdayagmu

bu arada katılım ıcın son 5 gun  katılcak arkadaslarla yatırım mıktarları hangı yontemle ve ne zaman yapacaklarını msj atarlarsa  mutluluk duyarım sonradan bıde onlarla ugrasmayalım en gec ayın 2 yada 3 de yatırımı gerceklestırmemız lazım ..lutfen mumkun olanlar payeer vede perfect money den gondermeye calısırlarsa sevinırım ııı bayramlar.

ElisaMcCline

Ben birkaç arkadaşa da onlar adına göndermek için söz verdim. Dolayıasıyla kendi adıma PP den bir ek transfer yapmam pek mümkün olamayacak.
PP den büyük bir transfer yapmak istemiyorum, keza bu kadar kişinin göndereceği PP hesabı için de bu çok sağlıklı olmayacaktır.
Diğer para birimleri de elimde şu anda mevcut değil. Dolayısıyla şu an için zaman ve rakam verebiliyorum.

Çok sorun olursa, gerekirse dahil olmam, yapacak birşey yok :)

sevdayagmu

modum gıbı herkez nasıl odeme yapcagını bır solese burdan yada ozelden memnun kalcam .vazgecenlerde varsa solesınler kaldıralım.. bu arada elisa hocamın vazgectıgını sananlar olabılır yatırımdan vazgecmedı modumuzda ....