Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osibios

12.12.12 çılgınlığı  (dns)

saat 12 den sonra  :m

paragelsinde

abcb

Yavaaaş yavaş forumu boşaltalım arkadaşlar, son 20 dakikamız, son kelimelerinizi yazın  :P

nyrox

halibo

merhaba arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı sizide uyarayım dedim, paypal hesabıma 4 ocakta 4 işlemle 600 euro civarı yatırmışlar kart ekleyip 200 euro çekmişler, ben hesaba girdiğimde 404 euro 1267 tl vardı hemen hesabıma çektim yanlışlık varsa durdururlar   dedim bekledim ama para hesaba geçti, hemen ardından dispute açmış 500 euroluk almanyadan polonya asıllı dolandırıcı, paypal bakiyem eksi 1640 olmuş, paypal hesaplarınızı verdiğiniz yerlere dikkat edin, ben ödeme kanıtı paylaşırken kopyala yapıştır yapıyordum işlem ve emaili bazen silmiyordum şifrem ptc siteleriyle aynıydı  (zopa), paypalı aradım yetkisiz işlem olmuş dedim vaka açtılar incelenecek inşallah olumlu sonoçlanır

danger_pc

Alıntı yapılan: halibo - 07 Ocak 2016, 11:45:42
merhaba arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı sizide uyarayım dedim, paypal hesabıma 4 ocakta 4 işlemle 600 euro civarı yatırmışlar kart ekleyip 200 euro çekmişler, ben hesaba girdiğimde 404 euro 1267 tl vardı hemen hesabıma çektim yanlışlık varsa durdururlar   dedim bekledim ama para hesaba geçti, hemen ardından dispute açmış 500 euroluk almanyadan polonya asıllı dolandırıcı, paypal bakiyem eksi 1640 olmuş, paypal hesaplarınızı verdiğiniz yerlere dikkat edin, ben ödeme kanıtı paylaşırken kopyala yapıştır yapıyordum işlem ve emaili bazen silmiyordum şifrem ptc siteleriyle aynıydı  (zopa), paypalı aradım yetkisiz işlem olmuş dedim vaka açtılar incelenecek inşallah olumlu sonoçlanır

hımm

halibo

tam dispute değilde oda yetkisiz işlem açarak parayı istemiş paypala şikayet etmiş (d)

gelen paraya örnek OCA
04
2016

Damian Kotzurek
Para alındı
için işlem ayrıntıları yükleniyor+ 95,75
EURO

çekilen para
OCA
04
2016
Transfer
için işlem ayrıntıları yükleniyor - 90,00
EURO

Coulers79

Paypal şifren PTC'lerle aynı mı? (prt) Sende senin olmayan parayı çekmişsin sonuçta. Komisyon alıp gönderseydin. :D

Dio

@Balansci nın da hesabında buna benzer bir şey olmuş.
www.gelirkapisi.com/paypal/paypal-ile-ilgili-soru/msg335410/#msg335410#msg335410

Alıntı yapılan: halibo - 07 Ocak 2016, 11:45:42
şifrem ptc siteleriyle aynıydı  (zopa)
:m

halibo

1267 tl çektim onu ödücem, bakiye -1640 ve 95 euroyuda talep etmemiş onuda isterse meblağ 2000 tl yi geçer, 1267 tl nin üstü kaybedersem benden gider